AcasăSPORTRapid l-a repatriat pe Ionita

Rapid l-a repatriat pe Ionita

Zotta si Ionita s-au pozat impreunta imediat dupa semnarea actelor

Giulestenii au realizat, ieri, primul transfer pe 2012. Este vorba despre Alexandru Ionita, fotbalist repatriat din Germania, de la FC Koln.

Zotta si Ionita s-au pozat impreunta imediat dupa semnarea actelor

George Copos l-a vandut cu 2,5 milioane de euro in 2010, iar acum s-a inteles cu FC Koln pentru un imprumut gratis pe sase luni. Este tipul de afacere preferat de finantatorul celor din Giulesti, manevra reusindu-i si in negocierile cu gruparea din 1.Bundesliga. La vara, dupa terminarea campionatului, Rapid are posibilitatea sa-l achizitioneze cu 800.000 de euro pe atacantul in varsta de 22 de ani.

„Am venit fara fite, fara mofturi”

Ionita n-a putut sa se impuna in doi ani petrecuti la FC Koln

Cu toate ca a frecat banca de rezerve la FC Koln timp de un sezon si jumatate, Alexandru Ionita afirma ca perioada petrecuta in Germania l-a maturizat: „Sunt gata sa dau totul ca sa facem eventul, asta e cea mai mare dorinta a mea. Acum nu mai sunt copilul care statea trei zile cu capul in nori atunci cand dadea un gol. Vin la Rapid fara fite, fara mofturi, fizic, sunt pregatit 100%, abia astept antrenamentele”.

Mai vin doi jucatori

Presedintele CA al FC Rapid, Ioan Taban, a anuntat continuarea campaniei de transferuri: „Mai aducem doi fotbalisti, iar despre Cristi Sapunaru va pot spune ca nu vine la Rapid”. In alta ordine de idei, giulestenii si-au facut publica dorinta aducerii unor brigazi de arbitri din strainatate la partidele importante din retur.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
686 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger