AcasăSPORTRapid isi ia permis categoria B!

Rapid isi ia permis categoria B!

Nici macar experienta lui Sapunaru nu mai poate salva Rapidul

Inca un pas gresit facut de Rapid in cursa pentru salvarea de la retrogradare. In epilogul etapei 30, giulestenii au remizat la Iasi, scor 0-0, cu  CSMS.

Nici macar experienta lui Sapunaru nu mai poate salva Rapidul

Pentru acest egal, moldovenii trebuie sa-i multumeasca arbitrului Radu Petrescu. In finalul partidei, „centralul” partidei n-a vrut sa acorde penalty la hentul comis in careu de Ionut Voicu, desi infractiunea a fost cat se pate de evidenta, mingea sutata spre poarta de Benson fiind oprita cu mana de aparatorul iesean. „La acea faza, mingea m-a lovit in mana, am puterea sa recunosc. Dar, in aceeasi masura, eu stiu ca, la fotbal, daca arbitrul nu fluiera, nu este nimic. Eram chiar acolo in fata lui Benson si asta a fost”, a recunoscut Voicu imediat dupa meci, opinie neimpartasita si de presedintele Florin Prunea, pentru ca „arbitrajul a fost ireprosabil”. Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu cere excluderea de pe lista CCA a lui Radu Petrescu si afirma ca acesta nu are nicio scuza pentru lovitura de la 11 metri refuzata Rapidului: „Radu Petrescu ori e orb, ori e rau intentionat. In ambele situatii, nu are ce cauta in arbitraj. A fost penalty clar. Uitati-va cat de aproape este de faza si da din maini de zici ca e pe mare. Nu e prima oara cand face asta. Cum sa nu dai hent la o faza in care jucatorul loveste mingea cu mana de doua ori?!”.
Chiar daca mai sunt patru etape de disputat, giulestenii au un program infernal, sansele lor de salvare fiind minime. Ceahlaul (deplasare), CSU Craiova (acasa), CFR Cluj (deplasare) si Pandurii (acasa) sunt adversarele de la care Rapidul trebuie sa obtina minimum 10 puncte!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger