AcasăSPORTRapid isi face superechipa cu Razvan Lucescu

Rapid isi face superechipa cu Razvan Lucescu

Romeo Surdu si Dan Alexa au semnat si ei cu Rapid, ingrosand randurile vedetelor venite in Giulesti sub comanda fostului selectioner. „Oros, Deac si Apostol aveau deja o inţelegere cu noi. Am mai semnat cu Surdu si Alexa”, a declarat presedintele Rapidului Dinu Gheorghe.

Atacantul Romeo Surdu, caruia i-a expirat contractul cu Steaua, a fost legitimat la gruparea „ros-albastra” din 2007. Pentru un sezon, in 2008/2009 el a fost imprumutat la Rapid. Surdu a mai evoluat si pentru CFR Cluj, intre 2005 si 2007, si FC Brasov, intre 2001 si 2005.

Mijlocasul central Dan Alexa a evoluat, din 2006, la FC Timisoara. El a mai fost legitimat la Rocar, Universitatea Craiova, Dinamo si Beijing Guoan (China).

Ambitiile Rapidului nu se opresc aici: urmatoarele tinte sunt „timisorenii” Zicu si Cisovski, care se pare ca sunt ca si transferati in Giulesti. De asemenea, sunt negocieri cu Monaco, pentru un imprumut pe un an al lui Daniel Niculae.

In negocierile de vineri noaptea, de dupa meciul Romania – Bosnia, Razavan Lucescu, asistat de tatal sau, a obtinut de la George Copos garantii ca i se vor aduce jucatorii pe care si-i doreste, dar si ca nu vor mai fi probleme financiare, ca in precedentul sau mandat la Rapid, cand a jucat un sfert de finala istoric cu Steaua in Cupa UEFA. Copos a acceptat toate pretentiile fostului selectioner, inclusiv cea salariala, de 250.000 de euro pe an, adica tot atat cat castiga la nationala si dointa unui contract mung, pe patru ani. Garantiile patronului Rapidului l-au facut pe Razvan sa accepte varianta alb-visinie, in ciuda faptului ca Metalurg Donetk ii facuse o oferta financiara mult mai atractiva.

270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger