AcasăSPORTRapid, in razboi total cu FC Clinceni

Rapid, in razboi total cu FC Clinceni

Jucatorilor rapidisti nu le vine a crede cu cine au ajuns sa se dueleze

Conducerea clubului Rapid sustine ca FC Clinceni, adversara in liga secunda, nu indeplineste criteriile de acordare a licentei pentru a evolua in sezonul 2014/ 2015 al Ligii 1.

Jucatorilor rapidisti nu le vine a crede cu cine au ajuns sa se dueleze

Giulestenii s-au gandit sa raspunda astfel unor sicane ale oficialilor din Clinceni, deveniti noii dusmani de moarte ai rapidistilor. Ce Steaua si Dinamo, razboiul se muta acum in provincie, se umbla la identitatea si dreptul la existenta al FC Clinceni! Concret, FC Rapid acuza ca fosta ACS Buftea, actuala FC Clinceni, nu poate promova deoarece in ultimii trei ani si-a schimat denumirea si sediul, incalcand astfel articolul 5 din ROAF. „Este limpede, deci, ca fosta ACS Buftea, cu «forte» noi venite dinspre Domnesti si relocata la Clinceni intra sub incidenta prevederilor ROAF (…) Celor care mor de grija noastra le-am recomanda sa-si revada traseele competitionale anterioare, iesite din cadrul legal, si – cel mai important – sa parcurga, in DEX, explicatiile de la «ipocrizie» si «fatarnicie»!”, se mai arata in comunicat.
Rapidistii au reactionat astfel dupa ce conducatorii FC Clinceni au anuntat ca se vor adresa la TAS in cazul in care giulestenii primesc licenta pentru Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger