AcasăSPORTRapid, in procedura de lichidare

Rapid, in procedura de lichidare

Continua sa curga vestile proaste referitoare la FC Rapid. Dupa ce a incurcat caile de atac la decizia de declarare a falimentului, clubul giulestean a primit, ieri, notificare ca a intrat in procedura de lichidare. Este, practic, masura fireasca luata de Aurel Brihac, lichidatorul judiciar al FC Rapid, care nu face altceva decat sa aplice hotararea Tribunalului Bucuresti, din 13 iunie.

Primul pas facut de Aurel Brihac a fost sa-l contacteze pe Adrian Diaconescu, administratorul special al FC Rapid, caruia i-a cerut sa predea parafa clubului si toate documentele aflate in posesia sa, plus cele 38 de bilete de ordin garantate de firma actionarului Valerii Moraru, Azuga Waters.

In paralel, lichidatorul judiciar i-a instiintat pe angajatii clubului Rapid ca urmeaza sa desfacerea tuturor contractelor de munca, procedura derulata in termen legal, de 30 de zile de la data luarii la cunostinta.

N-au depus recurs la Curtea de Apel

Desi s-a laudat ca a depus, deja, recurs la decizia de declarare a starii de faliment, adevarul este Moraru nu a facut niciun demers de acest fel. Pe portalul Ministerului Justitiei, unde se publica online si la timp toate cauzele aflate pe rolul tribunalelor din Romania, nu apare nicio cerere din partea FC Rapid adresata Curtii de Apel Bucuresti.
Reamintim ca, vineri, in loc sa inainteze un recurs la C.A.B., avocatii Rapidului s-au adresat tot Tribunalului Bucuresti. Pe cale de consecinta, magistratii care au judecat cazul falimentului FC Rapid si-au declinat competenta. Cel mai probabil, Curtea de Apel va lua act de solicitarea giulestenilor abia la toamna, dupa ce se incheie vacanta judecatoreasca.

„Vand un teren si se rezolva”

Marele om de afaceri Moraru crede ca in Romania se mai rezolva problemele cu „vand un teren…”. Asa le-a promis jucatorilor de la Pro Rapid, vineri, cand a mers sa discute cu Dan Alexa si cei 10 fotbalisti ramasi in lot. „Vand un teren si se rezolva”, o expresie fara acoperire in realitatea lui 2016, dar de care, iata, moldoveanul Valerii nu se poate desparti. Poate il ajuta DNA-ul.

Dinu Gheorghe ii linisteste pe fani: „O luam de la zero in Liga 5”

Managerul sportiv Dinu Gheorghe le transmite suporterilor rapidisti sa stea linistiti, echipa va continua sa existe… chiar si in Liga a 5-a! „Exista posibilitatea ca Rapid sa dispara, dar in acelasi timp exista si posibilitatea ca Rapid sa iasa din faliment. Sper ca lumea sa mai aiba putina rabdare. Daca va fi respinsa cererea de suspendare, atunci, dupa parerea mea, 99% Rapid va intra in procedura de lichidare si nu va mai functiona (…) Se va incepe din Liga a 4-a sau Liga a 5-a… mai exista un Rapid, acea Asociatie Fotbal Club Rapid, care detine palmaresul pana in anul 2006. Poate fi inscris si acel AFC Rapid”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger