AcasăSPORTRapid ia golgeterul lui Flamengo B

Rapid ia golgeterul lui Flamengo B

Fabiano Oliveira a marcat 17 goluri in 68 de meciuri jucate in cei trei ani petrecuti pana acum in Europa

In cautarea unui varf care sa asigure eficienta in fata portii adverse, giulestenii pusesera ochii pe Paulo Sergio si Guilherme Negueba, dar vor trebui sa se multumeasca cu Fabiano Oliveira, golgeterul echipei a doua a celor de la Flamengo.

Fabiano Oliveira a marcat 17 goluri in 68 de meciuri jucate in cei trei ani petrecuti pana acum in Europa

Fotbalistul de 25 de ani mai are un singur an de contract cu gruparea din Rio de Janeiro, iar cei de la Flamengo vor sa scape repede de serviciile sale, desi atacantul a facut senzatie in ultimul sezon din Liga de amatori a Braziliei.

Fabiano a inceput fotbalul la Flamengo, in 2004, dar nu a reusit sa impresioneze, fiind mai mereu imprumutat. Dupa ce a trecut pe la Goias, Fortaleza, Nacional Madeira, Giresunspor si Boluspor, Fabiano s-a intors, in vara lui 2011, la Flamengo, unde a fost folosit exclusiv la echipa a doua, pentru care a marcat 22 de goluri.  Desi atacantul este cotat la 500.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Flamengo s-ar multumi cu 250.000 de euro pentru cedarea lui Fabiano, care oricum din vara lui 2013 devine liber de contract. Altfel, giulestenii au plecat, luni seara, in cantonamentul de la Bad Zell (Austria), unde Rapid va disputa trei meciuri amicale cu Pasching (Austria, 21 iunie), Kosice (Slovacia, 24 iunie) si Sparta Praga (Cehia, 26 iunie). Ovidiu Ioan Sabau, noul antrenor al giulestenilor, are la dispozitie 24 de jucatori (7 de la echipa a doua), acestora urmand a li se alatura Nicolae Grigore, Glauber si Rui Duarte, toti aflati inca in vacanta, dar si eventualele alte achizitii.

author avatar
Cristi Ionita
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger