AcasăRecomandariRapid i-a dat in judecata pe Viorel Moldovan si Marian Rada!

Rapid i-a dat in judecata pe Viorel Moldovan si Marian Rada!

Chiar daca mai au de incasat zeci de mii de euro de la club, fostii antrenori Viorel Moldovan si Marian Rada s-au trezit actionati in instanta de un Rapid pe care l-au ajutat intr-un moment in care echipei i se canta prohodul.

Moldovan si Rada (foto), doi antrenori carora Rapidul le datoreaza prezenta in Liga 1

Au batut mii de kilometri prin coclaurile ligii secunde, iar la nevoie si-au pus obrazul in fata prietenilor pentru a face rost de bani ca sa-i plateasca pe jucatori. Si care este recunostinta conducerii rapidiste? Viorel Moldovan si Marian Rada sunt „paratii” din dosarul 3483/3/2015, deschis acum o luna la Tribunalul Bucuresti de FC Rapid SA, societate reprezentata de administratorul judiciar Dana Cornea si VF Insolventa SPRL.

Viorel Moldovan

In afara celor doi tehnicieni, gruparea din Grant i-a mai chemat in instanta si pe Tiberiu Balan, Alexandru Pacurar, Ionut Voicu si Octavian Abrudan, cu totii fosti fotbalisti la Rapid. Motivul invocat de club il reprezinta anumite nereguli care ar fi existat in contractele celor sase. Reamintim ca de intocmirea actelor s-au ocupat la vremea respectiva Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, fostii patroni ai Rapidului. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 27 martie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
699 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger