AcasăSPORTRapid fara motorina

Rapid fara motorina

Stadionul Giulesti, cea mai exotica arena din Liga 1

Cine vrea adrenalina, sa mearga la un meci al Rapidului. Dar, musai sa fie pe Giulesti si sa urmeze unei victorii in fata Stelei! Distractie garantata!

Stadionul Giulesti, cea mai exotica arena din Liga 1

Dupa 1-0 pe Ghencea, doar Rapidul putea sa se inece la cateva zile distanta, acasa, de malul Viitorul Constanta. A fost poate cel mai antrenant 0-0 din aceasta editie de campionat, cu doua eliminari (corecte, la D.Niculae si T.Josl) in tabara „feroviara”, numeroase ratari (autori, tot rapidistii!) si… o nocturna care s-a stins in minutul 35. O pana de curent in cartierele Giulesti si Crangasi a lasat in bezna stadionul pret de cateva secunde, pana cand a pornit generatorul de rezerva. Cu o arena iluminata la 75% din capacitate, meciul a continuat, desi au mai fost mici probleme. Cele mari puteau aparea prin minutul 75, daca Electrica nu repara defectiunea. De ce? Simplu, fiindca generatorul de la arena „Giulesti” nu avea suficienta motorina, s-ar fi oprit dupa mai putin de o ora.
Nu este pentru prima data cand Rapidul are parte de asemenea patanii. In 2001, la confruntarea cu PSG, din Cupa UEFA, s-a oprit nocturna de pe stadion, iar giulestenii au pierdut intalnirea la masa verde, scor 0-3, fiindca nu aveau un generator de rezerva.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger