AcasăSPORTRapid face angajari la mica publicitate! Nae Manea isi cauta de urgenta...

Rapid face angajari la mica publicitate! Nae Manea isi cauta de urgenta asistent

foto: citynews.ro

Reunirea lotului formatiei Rapid Bucuresti a adus multe noutati, atat la nivel de jucatori, cat si la nivel de oficiali.

foto: citynews.ro

Viorel Moldovan, antrenorul giulestenilor, ii are la antrenamente, printre altii, pe Marius Constantin si Tibi Balan, fosti jucatori ai Rapidului.

Nicolae Manea, una dintre cele mai mari legende din Giulesti, a fost instalat drept noul presedinte al echipei. Prima misiune urgenta a acestuia este intarirea organigramei.

Astfel, Manea a dat la mica publicitate, pe un site de specialitate, un anunt conform caruia cauta de urgenta asistent. Viitorul angajat al Rapidului sau viitoarea angajata trebuie, printre altele, sa aiba abilitati de comunicare, un vocabular elevat, cunostinte bune de limba engleza si experienta minim un an pe un post similar.

Interesant este ca se face public inclusiv salariul pus la bataie, asistentul sau asistenta lui Nae Manea urmand sa incaseze 2.200 de lei pe luna. In trei zile de la publicarea anuntului deja aproape 1.500 de doritori s-au inscris in lupta pentru postul mult visat.

author avatar
Cristi Ionita
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger