AcasăRecomandariRapid español

Rapid español

Echipa lui Valerii Moraru nu are antrenor, dar isi consolideaza lotul de jucatori cu fotbalisti care au ani de experienta in Primera Division.

Dani Tortolero

Retrogradati in Liga 2, giulestenii ataca promovarea cu spanioli care au trecut in cariera pe la Espanyol, FC Barcelona si Atletico Madrid. „Pulpo Romero, Miquel Robuste, Miguel Angel Luque si Dani Tortolero au semnat contracte cu Rapid valabile trei sezoane, dar cu optiune de prelungire de partea clubului. Sunt jucatori buni, cu experienta, care sunt sigur ca ne vor ajuta sezonul urmator sa promovam in Liga 1. In plus, ni s-a alaturat si congolezul Wilfred Moke”, a anuntat patronul Valerii Moraru.

Miguel Robuste

Romero are 27 de ani si evolueaza pe postul de portar. Sezonul trecut s-a aflat in lotul formatiei cipriote AEL Limassol, iar in cariera a mai trecut pe la Mallorca B, Murcia, Leganes, Orihuela, Doxa si AEK Larnaca. Robuste (30 de ani) este fundas central si are in CV formatiile Espanyol, Poli Ejido si Levante. La 24 de ani, Luque este un mijlocas cu experienta la Barcelona B, Almería si Atletico Madrid, la ultima formatie fiind coleg de echipa  cu Arda Turan, Koke sau Miranda. In fine, Tortolero (33 de ani) a evoluat inclusiv in Liga Campionilor, cu FC Barcelona (debut intr-un meci cu FC Bruges), in timp ce africanul Mokem, la 27 de ani, s-a aflat sezonul recent incheiat in lotul echipei Burgos, din a treia liga spaniola.

Luque

Valerii Moraru a dezvaluit ca achizitiile Rapidului nu se opresc aici: „Mai vrem sa aducem jucatori, iar in prezent purtam negocieri cu patru straini. Nu le pot da numele pentru ca ne putem trezi ca semneaza cu alte cluburi. Dar este vorba despre un mijlocas coordonator de joc, un numar 10, doi atacanti si o extrema stanga”.

„Pancu, noul presedinte al clubului”

Retras din activitate la finalul sezonului precedent, Daniel Pancu (foto) a devenit presedinte al Rapidului. Dupa ultimele negocieri cu basarabeanul Valerii Moraru, „Pancone” a acceptat sa conduca clubul din fotoliul de presedinte executiv. „Am batut palma cu Pancu. Incepand de astazi (n.n. – miercuri) este noul presedinte al Rapidului. Daniel reprezinta cea mai buna solutie pentru acest post la Rapid”, a explicat Moraru. Actionarul din Grant a subliniat ca este exclus ca Daniel Pancu sa mai joace fotbal: „Pancu s-a retras din activitate. Nu va mai juca, acum este presedinte si punct!”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger