AcasăSPORTRAPID - DINAMO 0-1 DINAMO a castigat CUPA ROMANIEI la fotbal

RAPID – DINAMO 0-1 DINAMO a castigat CUPA ROMANIEI la fotbal

DINAMO si-a trecut in palmares a 13-a Cupa a Romaniei la fotbal, dupa ce s-a impus, cu 1-0, in finala cu RAPID de pe National Arena.

Min. 97 – Este final de meci pe National Arena. Dinamo se impune, cu 1-0, dupa un meci in care formatia antrenata de Dario Bonetti a fost mai eficienta. Rapid a controlat jocul, dar nu a reusit sa fructifice numeroasele momente favorabile avute la poarta adversa. De remarcat si ca giulestenii au avut mult mai multa consistenta in atac dupa intrarea lui Grigorie in locul lui Surdu.

Min. 95 – Nicolae Grigore iroseste ultima sansa a Rapidului de a duce meciul in prelungiri, sutul sau din 20 de metri ducandu-se pe langa poarta. Naumovski vede cartonasul galben pentru ca trage de timp.

Min. 92 – Oros vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Curtean.

Min. 90 – Se acorda sase minute suplimentare, spre nemultumirea totala a dinamovistilor.

Min. 86 – Ionita preia excelent la cativa metri de poarta adversa, trimite cu calcaiul in spate, pentru Deac, dar Moti este mai bine plasat si indeparteaza pericolul.

Min. 85 – Pancu il lanseaza excelent pe Deac, dar acesta se complica si pierde balonul la sase metri de poarta adversa.

Min. 81 – Intra si Tucudean in locul lui Marius Niculae.

Min. 79 – Pancu suteaza frumos din lovitura libera de la 35 de metri si mingea ocoleste de putin poarta adversa. Razvan Lucescu pariaza totul pe cartea atacului: a intrat Ionita in locul lui Alexa.

Min. 75 – Deac suteaza frumos din unghi si Naumovski respinge cu greu de langa bara. Rapid domina copios dupa golul marcat de Scarlatache. Dinamo trece cu greu de centrul terenului.

Min. 74 – La Rapid intra Pancu in locul lui Herea.

Min. 71 – Grigorie vede cartonasul galben pentru proteste. La Dinamo a intrat Catalin Munteanu in locul lui Danciulescu.

Min. 68 – Marius Niculae vede cartonasul galben, primul al partidei, pentru un fault comis asupra lui Alexa.

Min. 68 – A intrat Pulhac in locul lui Alexe.

Min. 67 – Grigorie patrunde frumos pe stanga, intoarce excelent si Kone respinge in extremis din fata lui Herea. In aceeasi faza balonul ajunge la Roman si sutul acestuia se duce putin peste poarta adversa.

Min. 65 – Rapid are o faza similara cu cea din care Dinamo a deschis scorul, dar Herea trimite alaturi.

Min. 64 – Teixeira cade in careul advers, intr-un duel cu Dragos Grigore si centralul lasa jocul sa continue. Greu de dat penalty la o asemenea faza.

Min. 60 – La Rapid a intrat Grigorie in locul lui Surdu.

Min. 58 Rapid – Dinamo 0-1. Curtean executa excelent un corner de pe stanga si Scarlatache puncteaza cu o superba lovitura cu capul din numai 6 metri. Degringolada totala in apararea Rapidului, iar Dani Coman a ramas tintuit pe linia portii.

Min. 55 – Kone se resimte, culmea dupa un fault comis de el asupra lui Deac. 

Min. 52 – Herea se resimte, dupa un duel cu Moti, dar isi revine fara probleme.

22.09 – Dinamo a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Rapid si Dinamo sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza echilibrata in care cele doua formatii si-au impartit perioadele de dominare.

Min. 45 – Bozovic patrunde frumos pe stanga, trimite paralel cu linia portii si niciunul dintre coechipierii sai nu reuseste sa ajunga la finalizare pentru a impinge balonul in plasa.

Min. 39 – Curtean suteaza frumos din stanga si Dani Coman respinge cu mari emotii. Momente bune de joc ale dinamovistilor.

Min. 38 – Alexe centreaza excelent de pe dreapta si Roman respinge in extremis din fata lui Danciulescu.

Min. 34 – Herea suteaza periculos de la 20 de metri si mingea se duce putin peste poarta aparata de Naumovski.

Min. 27 – Deac centreaza de pe stanga, din corner, si Luchin respinge in extremis din fata lui Oros.

Min. 20 – Teixeira il lanseaza pe Deac, acesta nu reuseste sa suteze spre poarta, mingea sare la Surdu care intarzie prea mult momentul sutului si permite defensivei adversare sa respinga in extremis. Ocazie uriasa ratata de Rapid!

Min. 17 – Deac cauta pasa decisiva catre Surdu, Luchin este atent si indeparteaza la timp pericolul.

Min. 15 – Danciulescu centreaza de pe stanga, Marius Niculae reia acrobatic de la 14 metri si mingea ocoleste de putin poarta adversa.

Min. 9 – Roman patrunde in viteza pe dreapta, dar centreaza prin spatele atacantilor rapidisti si faza se stinge.

Min. 5 – Giulestenii domina startul partidei, dar inca nu au reusit sa intre in careul advers. Dinamo pare o echipa ceva mai obosita.

21.06 – Rapid a avut lovitura de start a meciului. Vremea este racoroasa la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune sunt aproape 50.000 de spectatori.

Rapid, antrenata de Razvan Lucescu, incepe cu Dani Coman – Roman, Marcos Antonio, Oros, Bozovic – Nicolae Grigore, Alexa, Teixeira – Surdu, Herea, Deac. Rezerve sunt Vatca, Ionita, Pancu, Burca, Cretu, Pavlovic, Grigorie.

Dinamo, antrenata de Dario Bonetti, incepe cu Naumovski – Luchin, Dragos Grigore, Moti, Scarlatache – Curtean, Kone, Rus, Alexe – Danciulescu, Marius Niculae. Rezerve sunt Balgradean, Catalin Munteanu, Tames, Pulhac, Stratila, Tucudean, Musat.

Partida de pe „National Arena” reprezinta ultima sansa pentru cele doua formatii de a salva un sezon in mare masura compromis. Rapid si Dinamo au incheiat Liga I pe locurile 4, respectiv 5, dupa ce mult timp s-au aflat in lupta directa pentru castigarea titlului de campioana.

author avatar
Cristi Ionita
1.507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger