AcasăSPORTRapid devine satelitul lui Chelsea: "Vom castiga campionatul sapte ani la rand!"

Rapid devine satelitul lui Chelsea: „Vom castiga campionatul sapte ani la rand!”

Rapid Bucuresti este, in continuare, in mare dificultate din cauza problemelor financiare, insa oficialii giulestenilor sunt increzatori ca viitorul arata bine pentru echipa antrenata de Viorel Moldovan.

Nicolae Manea, fosta glorie a Rapidului, va fi inscaunat cat de curand drept noul presedinte al giulestenilor, iar Florin Manea, fiul acestuia, va fi consilierul noului proiect de la Rapid.

Acesta din urma a dezvaluit, la Radio GSP, ca Rapid va intra pe mana unui grup de afaceristi, „rapidisti cu bani, romani, unii care locuiesc in afara tarii”.

Primul obiectiv al acestora va fi salvarea de la faliment, in luna februarie. Apoi, cu un buget anual de cel putin 4 milioane de euro, Rapid va trece printr-o perioada de relansare care se estimeaza ca va dura cel mult trei ani.

„Bugetul va fi de patru milioane de euro pe an. Avem nevoie de rabdare cel mult trei ani, pentru ca apoi sa avem o serie ca Lyon. Vom putea castiga chiar si sapte titluri la rand. In Romania, daca implementam un asemenea sistem nu ma sperie decat CFR Cluj” a declarat Florin Manea.

Cel mai probabil Viorel Moldovan, actualul antrenor al Rapidului, va ramane tehnicianul echipei, Florin Manea dand asigurari ca „Moldovan face parte din proiect si ar putea chiar sa cumpere actiuni. Din partea mea, Moldovan poate sa ramana 10 ani antrenor, tata n-o sa-l dea afara niciodata”.

Punctul culminant al proiectului este o posibila colaborare cu gruparea engleza Chelsea Londra. „Am discutat cu cei de la Chelsea Londra sa investeasca in centrul nostru de copii si juniori. Apoi vor avea prioritate la transferurile celor mai talentati jucatori”.

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger