AcasăSPORTRapid Bucuresti, ca si eliminata din Europa League VIDEO

Rapid Bucuresti, ca si eliminata din Europa League VIDEO

(foto: youtube)

Echipa bucuresteana FC Rapid a pierdut primul meci al dublei cu SC Heerenveen, cu scorul de 4 – 0, din cadrul Europa League. Vizibil obositi si fara orizonturi, rapidistii au reusit doar doua suturi pe poarta, cate unul in fiecare repriza.

Djuricic inscrie primul gol pentru Heerenveen contra lui Rapid (foto: captura youtube)

Rapid Bucuresti este ca si eliminata din Europa League dupa ce, joi seara, a suferit o infrangere usturatoare in fata tinerilor olandezi de la SC Heerenveen, tabela aratand un neverosimil 4 – 0.

Obositi si fara idei, acestia s-au lasat dominati pe intreaga durata a partidei de catre olandezi, sperand ca vor reusi sa inscrie pe contraatac.

Greselile din aparare au inclinat insa balanta in tabara olandezilor, care i-au taxat de patru ori, majoritatea golurilor fiind inscrise in urma unor contraatacuri in forta ale jucatorilor antrenati de Van Basten.

Rapidul a fost echipa care a avut prima ocazie. In minutul 3 un rapidist este faultat in apropierea careului, sutul trimis de Surdu fiind deviat cu putin pe langa poarta. Pana in minutul 45, cand Milisavljevic va nimeri bara tot din lovitura libera, rapidistii nu vor mai avea vreo ocazie notabila.

De cealalta parte, primul sut pe poarta lui Albut reprezinta si primul gol al olandezilor. In minutul 9, in urma unui contraatac rapid, Djuricic a scapat usor de Oros, a ramas singur cu Albut, pe care l-a executat cu un lob.

[youtube]AcZsuf7QURM[/youtube]

Pana la pauza numai paradele lui Albut ori suturile inexacte ale olandezilor ii salveaza pe rapidisti de la primirea altor goluri. Aceeasi situatie nu se mai intampla si in minutul 63 cand Tannane recupereaza in preajma careului si ii paseaza lui Djuricic, care face dubla printr-un un sut cu efect.

[youtube]4STleKvfTYs[/youtube]

Nu trec nici 10 minute si, in minutul 69, olandezii inscriu din nou, prin De Roon, care a primit o pasa ideala din partea lui Van La Parra. La scorul de 3 – 0 pentru olandezi visul de a merge mai departe in Europa League pare tot mai indepartat si mai greu de realizat.

[youtube]Zi0gpDVip7Q[/youtube]

Vizibil pierduti pe teren, rapidistii incearca sa spele rusinea printr-ul gol de onoare. Din cauza paselor inexacte si a lipsei de energie acestia nu reusesc insa sa introduca balonul in poarta.

Cei care inscriu sunt insa olandezii, in urma unui alt contraatac. In minutul 89 Fazli primeste o pasa pe culoar si il executa pe Albut cu un sut sec.

[youtube]CdOART0yqD8[/youtube]

In urma rezultatului rapidistii pastreaza doar sanse matematice de a se mai califica. In conditiile in care jocul lor nu a stralucit in deplasare, cu greu vor reusi sa inscrie cinci goluri, fara ca sa primeasca vreunul, astfel incat sa se califice in play-off-ul Europa League.

author avatar
Ionut Zgimbau
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger