AcasăSPORTRAPID - BAD ZELL 13-0 Giulestenii au facut scor cu o echipa...

RAPID – BAD ZELL 13-0 Giulestenii au facut scor cu o echipa de amatori

Debutul lui Ioan Ovidiu Sabau pe banca Rapidului a fost unul pozitiv, giulestenii reusind sa se impuna, cu 13-0, in partida cu amatorii de la Bad Zell.

Min. 90 – Este final de meci in Austria. Rapid se impune, cu 13-0, dupa un meci fara istoric, trupa lui Nelutu Sabau ratand inca cel putin 10 ocazii de a marca.

Min. 87 Rapid – Bad Zell 13-0. Marcheaza Andrei Cretu cu o reluare din apropiere, dupa o actiune excelenta a lui Renan Silva.

Min. 80 – Cea mai mare ocazie a austriecilor vine in urma unei lovituri libere. Sutul de la 30 de metri s-a dus putin peste poarta aparata de Draghia.

Min. 78 – Nicolae Grigore suteaza in forta din lovitura libera, de la 30 de metri, portarul austriecilor respinge in fata, Ciolacu reia din cativa metri si goalkeeperul advers respinge in corner.

Min. 75 – Milisavljevici patrunde din nou pe stanga, centreaza si Andrei Cretu reia slab, peste transversala.

Min. 72 – Milisavljevici patrunde pe stanga, centreaza, Herea reia din 6 metri si mingea loveste bara.

Min. 70 – Faza amuzanta la poarta austriecilor. Renan Silva patrunde in viteza pe stanga, il lobeaza pe portar, trei fundasi austrieci se ciocnesc pe linia portii, dar ei reusesc sa respinga.

Min. 68 – Herea incearca un lob si portarul austriecilor respinge cu brio.

Min. 66 – Renan Silva suteaza frumos de la 20 de metri si portarul austriecilor respinge cu mari emotii de sub transversala.

Min. 64 Rapid – Bad Zell 12-0. Alex Coman centreaza de pe dreapta si Herea inscrie cu o reluare din apropiere.

Min. 63 Rapid – Bad Zell 11-0. Alexa ia o actiune pe cont propriu, suteaza si portarul austriecilor respinge cu greu in corner. Renan Silva a executat cornerul de pe stanga, Andrei Cretu a deviat cu capul si acelasi Alexa a impins balonul in plasa.

Min. 56 Rapid – Bad Zell 10-0. Ciolacu patrunde frumos pe dreapta, intoarce pentru Andrei Cretu, iar acesta puncteaza cu un sut din prima.

Min. 52 – Tanarul Alex Coman patrunde frumos pe dreapta, trece de doi adversari si suteaza putin peste transversala.

Min. 48 Rapid – Bad Zell 9-0. Herea inscrie cu o reluare din apropiere.

Min. 46 – Andrei Cretu reia spectaculos din 6 metri si portarul austriecilor retine.

Min. 46 – Rapid joaca in repriza a doua cu Draghia – Alex Coman, Wallace, Burca, Milisavljevici – Nicolae Grigore, Alexa – Ciolacu, Herea, Renan Silva – Andrei Cretu.

20.30 – Rapid a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Austria. Rapid conduce, cu 8-0, dupa o prima repriza pe care a dominat-o fara drept de apel. Urmeaza o scurta pauza, in jur de 5-6 minute, iar apoi disputa cu amatorii de la Bad Zell se va relua.

Min. 45 Rapid – Bad Zell 8-0. Roman inscrie cu un sut in forta, la coltul lung.

Min. 43 – Sburlea suteaza frumos de la 18 metri si portarul austriecilor retine.

Min. 37 Rapid – Bad Zell 7-0. Pancu transforma cu siguranta un penalty obtinut de Roman, cel mai bun jucator de pe teren.

Min. 32 – Bozovic trimite un sut-centrare de pe stanga, Grigorie pune fruntea si portarul austriecilor retine cu greu, in doi timpi.

Min. 31 Rapid – Bad Zell 6-0. Roman face hattrick-ul dupa o actiune personala de toata frumusetea.

Min. 29 Rapid – Bad Zell 5-0. Roman centreaza excelent de pe dreapta si Sburlea marcheaza cu o superba reluare cu capul.

Min. 28 Rapid – Bad Zell 4-0. Sburlea centreaza de pe stanga, pe jos, si Grigorie marcheaza cu un sut din apropiere.

Min. 26 – Pancu suteaza direct pe poarta, din lovitura libera de la 25 de metri lateral stanga, si portarul austriecilor prinde.

Min. 19 Rapid – Bad Zell 3-0. Roman a centrat de pe dreapta si Sburlea a reluat din cativa metri. Partida se transforma intr-un antrenament cu public pentru giulesteni.

Min. 17 – Pancu este la finalizare din nou si din nou trateaza faza cu superficialitate. Aflat singur in fata portii goale, Pancu a trimis cu calcaiul, slab, si i-a permis unui fundas advers sa respinga de pe linia portii.

Min. 17 Rapid – Bad Zell 2-0. Roman face dubla, dupa o actiune prelungita de atac a giulestenilor. Lansat singur cu portarul advers, Roman l-a driblat elegant pe austriac si a trimis in poarta goala.

Min. 15 – Sburlea are sansa golului de 2-0, dar sutul sau din cativa metri este respins in extremis de portarul austriac.

Min. 13 Rapid – Bad Zell 1-0. Pancu il lanseaza excelent pe Roman si mijlocasul ofensiv al Rapidului puncteaza cu un sut in forta de la 20 de metri.

Min. 8 – Grigorie il lanseaza excelent pe Pancu, dar acesta trateaza faza cu superficialitate si suteaza slab, in portarul advers.

Min. 5 – Rapidistii au avut trei cornere in startul acestei partide, dar deocamdata scorul ramane alb, 0-0.

19.32 – Austriecii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal, iar terenul se prezinta in conditii bune.

Rapid, antrenata de Ioan Ovidiu Sabau, incepe cu Dani Coman – Adrian Grigore, Abrudan, Glauber, Bozovic – Grigorie, Pavlovic, Teixeira – Roman, Pancu, Sburlea.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger