AcasăSPORTRapid are sanse mari sa revina in Giulesti

Rapid are sanse mari sa revina in Giulesti

Rapid Bucuresti ar putea disputa pe teren propriu meciul cu Concordia Chiajna din etapa a patra a Ligii I la fotbal, de pe 21 august.

Conform unui comunicat emis de conducatorii Clubului Sportiv Rapid, acestia au precizat ca exista posibilitatea ca echipa de fotbal Rapid Bucuresti sa evolueze pe stadionul din Giulesti in meciul cu Concordia Chiajna din etapa a patra a Ligii I la fotbal.

Oficialii Clubului Sportiv Rapid au anuntat ca sunt gata sa renunte la diferendul avut cu cei de la Clubul de Fotbal in cazul in care acestia din urma achita o parte din datoria avuta pana pe 13 august.

Clubul de Fotbal Rapid are o datorie de circa 150.000 de euro catre Clubul Sportiv din folosirea arenei din Giulesti. S-a solicitat ca echipa lui Dinu Gheorghe si George Copos sa achite 150.000 de lei pana pe 13 august si restul de 420.000 de lei pana pe 3 septembrie.

De asemenea, cei de la FC Rapid trebuie sa incheie un contract de locatiune a Stadionului Giulesti cu cei de la CS Rapid pentru a putea organiza meciul cu Concordia Chiajna pe arena de langa Podul Grant.

O parte dintre suporterii Rapidului, in frunte cu Gigi Corsicanu, si antrenorul Razvan Lucescu au mers in audienta la Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, si i-au solicitat acesteia sa se implice in disputa dintre FC Rapid si CS Rapid. Aceasta a precizat ca se va implica doar pentru ca a fost impresionata de atitudinea fanilor.

author avatar
Cristi Ionita
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger