AcasăSPORTRapid a trecut greu de Concordia Chiajna - VIDEO

Rapid a trecut greu de Concordia Chiajna – VIDEO

Rapid Bucuresti s-a impus, cu 2-0, in meciul cu Concordia Chiajna din etapa a patra a Ligii I la fotbal, desi giulestenii au acuzat din plin oboseala acumulata dupa meciul cu Slask Wroclaw din Europa League.

Obligata sa piarda o noapte cu deplasarea din Polonia catre Romania, dupa meciul cu Slask Wroclaw din prima mansa a play-off-ului Europa League, Rapid s-a incalzit greu in partida cu Concordia Chiajna, de la Pitesti, astfel ca giulestenii nu si-au creat ocazii importante in prima repriza.

Pancu, cel mai bun jucator al Rapidului, a trecut pe langa gol in minutele 7, sut de la 25 de metri scos de sub bara de Nita, si 39, cand lobul sau de la 18 metri s-a dus peste poarta goala a oaspetilor.

Defensiva Concordiei a stat bine pe teren pana in minutul 50, cand Silviu Pana a avut o intrare imprudenta la Alexa si a fost trimis mai devreme la cabine.

Cu un om in plus pe teren, giulestenii au pus stapanire pe joc si si-au creat ocazie dupa ocazie la poarta nou-promovatei.

Herea a nimerit transversala din lovitura libera de la 25 metri, Deac l-a intins si el serios pe Nita, portarul oaspetilor opunandu-se cu brio si la lovitura cu capul a lui Glauber din minutul 60.

Pancu, cel mai experimentat jucator al Rapidului, a deschis scorul in minutul 61, cu o reluare cu capul din apropiere, si tot el a facut 2-0 in minutul 73, cand a punctat cu un sut din 12 metri, dupa o actiune colectiva de toata frumusetea.

Veteranul Rapidului a fost aproape sa se transforme in demon pentru giulesteni, Pancu fiind eliminat in minutul 87, insa Concordia nu a mai avut forta necesara pentru a reveni pe tabela de marcaj.

In urma acestei victorii, Rapid se mentine intre primele clasate din Liga I si abordeaza cu multa incredere returul cu Slask Wroclaw din play-off-ul Europa League.

Nu acelasi lucru se poate spune despre FC Vaslui, formatie care a pierdut, cu 2-1, meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt de pe teren propriu.

[youtube]GG96opK7H8o[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger