AcasăSPORTRapid a scos un punct din derbiul cu Dinamo

Rapid a scos un punct din derbiul cu Dinamo

Meciul dintre Dinamo si Rapid, derbiul etapei a saptea a Ligii I la fotbal, s-a incheiat nedecis, 0-0, desi giulestenii au jucat mai bine de o repriza in inferioritate numerica.

Incercand sa profite de oboseala acumulata de Rapid dupa meciul din Europa League, Dinamo a inceput tare partida din Stefan cel Mare, iar Kone si Laurentiu Rus au trecut pe langa deschiderea scorului.

Kone a fost blocat in extremis de Dani Coman, mingea a sarit la Rus si mijlocasul dreapta al dinamovistilor l-a luat la tinta pe Glauber, speriindu-se de posibilitatea de a deschide scorul.

Jocul parea sa se rupa in minutul 43, cand Herea a calcat un adversar si a fost trimis mai devreme la cabine, dar giulestenii au fost mai prezenti in joc in startul reprizei a doua.

Totusi, cea mai mare ocazie de a marca a apartinut tot dinamovistilor, sutul lui Tucudean, din prelungirile partidei, fiind deviat in extremis in corner.

Dinamo isi pastreaza fotoliul de lider al clasamentului, dar, surprinzator, trupa lui Ciobotariu nu a reusit sa profite de avantajele avute si sa se impuna in derbiul cu Rapid.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger