AcasăSPORTRapid a pierdut cu Torpedo Kutaisi, locul 3 in Georgia

Rapid a pierdut cu Torpedo Kutaisi, locul 3 in Georgia

Rapid Bucuresti a debutat cu o infrangere la Marbella Cup 2013, giulestenii fiind invinsi, la lovituri de departajare, de Torpedo Kutaisi, ocupanta locului 3 in campionatul Georgiei.

Trupa lui Marian Rada a demonstrat, ca si in celelalte partide de pana acum, ca rezista la un nivel ridicat doar o repriza.

Giulestenii au dominat prima parte a intalnirii, Nicolae Grigore reusind sa deschida scorul in minutul 23.

In partea a doua, georgienii au trecut la conducere, Rapid reusind sa-si mai creeze o singura ocazie de a marca in 45 de minute si aceea irosita de Grigorie.

Pantsulaia a egalat pentru georgieni in minutul 63, dupa o serie de greseli copilaresti comise de aparatorii Rapidului, si a dus meciul la lovituri de departajare, disputa fiind una cu caracter eliminatoriu.

La penalty-uri, Paun si Mardare au irosit ocaziile avute, iar Pecanha a aparat o singura lovitura, astfel ca Torpedo Kutaisi s-a impus, cu 4-3. Pentru giulesteni au transformat Adrian Grigore, Alex Coman si Emil Dica.

Rapid a inceput cu Pecanha – Alex Coman, Abrudan, Oros, Vasile Nicolae – Florin Matei, Nicolae Grigore, Emil Dica, Grigorie – Ciolacu, Martin. Pe parcurs au mai intrat Florin Calin, Adrian Grigore, Daescu, Mardare, Wallace, Voicu si Paun.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger