AcasăSPORTRapid a pierdut amicalul cu Dinamo Moscova - VIDEO

Rapid a pierdut amicalul cu Dinamo Moscova – VIDEO

Rapid Bucuresti a suferit a doua infrangere in meciurile de verificare, trupa lui Razvan Lucescu cedand, cu 0-1, in fata rusilor de la Dinamo Moscova.

Extrem de obositi dupa turul de forta realizat in ultimele saptamani, jucatorii de la Rapid au avut o evolutie modesta in amicalul cu formatia rusa Dinamo Moscova.

Spre deosebire de partidele precedente, in care giulestenii dominau macar o repriza, de aceasta data Rapid a asteptat mai mult greseala adversarului, astfel ca elevii lui Razvan Lucescu s-au apropiat mult mai rar de poarta adversa.

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit imediat dupa pauza cand, la 0-0, Deac a trimis putin pe langa poarta rusilor.

Solovjev a marcat singurul gol al meciului in minutul 61, cu o reluare din apropiere, dupa o eroare a lui Dani Coman, care a respins neconvingator sutul lui Kokorin. Rusii puteau sa faca 2-0 in minutul 75, cand reluarea lui Kokorin a sters transversala.

La meci au asistat Victor Piturca, noul selectioner al Romaniei, dar si Dan Petrescu, antrenorul rusilor de la Kuban Krasnodar. Piturca s-a intretinut in mai multe randuri, inainte de meci si la pauza, cu Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului si fostul selectioner. La Dinamo Moscova a evoluat, in prima repriza, mijlocasul Adrian Ropotan.

Razvan Lucescu a inceput cu Dani Coman – Cretu, Oros, Burca, Bozovic – Herea, Alexa, Iulian Apostol – Roman, Cassio, Deac. Pe parcurs au mai intrat Straton, Marcos Antonio, Grigorie, Pancu, Sburlea, Alex Ionita, Ezequias si Nicolae Grigore.

[youtube]iJuP_k71R1U[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger