AcasăSPORTRapid a fost invatata tiki-taka de Universitatea Cluj - VIDEO

Rapid a fost invatata tiki-taka de Universitatea Cluj – VIDEO

Universitatea Cluj a produs primul soc al sezonului de Liga I, dupa ce s-a impus, cu 2-0, in disputa cu Rapid de pe teren propriu.

Considerata principala favorita la castigarea titlului de campioana, Rapid a fost o mare dezamagire in meciul cu Universitatea Cluj de la Medias.

Dupa un inceput bun al giulestenilor, in care Herea a avut trei actiuni periculoase in carul advers, clujenii au pus stapanire pe joc.

Bostina si Pacurar au inchis excelent culoarele spre careul clujenilor, iar Claudiu Niculescu, Adrian Cristea si Cojocnean s-au distrat cu apararea Rapidului.

Cojocnean a deschis balul in minutul 14, cand l-a driblat fara probleme pe Bozovic, a scapat singur cu Dani Coman, dar s-a speriat de sansa avuta si a sutat exact in portarul oaspetilor.

Deschiderea scorului a venit in minutul 29. Claudiu Niculescu a centrat din corner, de pe stanga, iar Rui Duarte a deviat cu capul in propria poarta.

Dupa ce suturile lui Pacurar si Bostina au ocolit de putin poarta Rapidului, veteranul Claudiu Niculescu a facut 2-0 in minutul 40, cu un sut senzational, in diagonala, de la 20 de metri, direct in vinclul din coltul lung al portii aparate de Dani Coman.

Razvan Lucescu a incercat sa schimbe fata Rapidului in repriza a doua, cand i-a aruncat in lupta pe Grigorie, Roman si Pancu, dar tot clujenii au avut ocaziile de a marca.

Sutul lui Claudiu Niculescu, din minutul 54, a ocolit de putin poarta Rapidului, iar Cojocnean s-a speriat din nou de Dani Coman in minutul 73.

Surdu putea sa reduca din diferenta in minutul 63, dar a luftat incredibil la o centrare excelenta a lui Roman.

Universitatea Cluj – Rapid s-a incheiat 2-0 si, cel putin pentru moment, cei care fac tiki-taka sunt ardelenii, care au acumulat, ca si rivala CFR, 6 puncte din 6.

[youtube]_zI76oM85us[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger