AcasăSPORTRapid a dat 20 de miliarde pe Ilijovski!

Rapid a dat 20 de miliarde pe Ilijovski!

Blaze Ilujoski se afla la al doilea sezon in Liga 1

Giulestenii au reusit sa completeze linia ofensiva o data cu transferul macedoneanului Baze Ilijoski, cumparat cu 400.000 de euro de la FC Brasov.

Blaze Ilujoski se afla la al doilea sezon in Liga 1

Negocierile cu Ioan Neculaie au durat toata noaptea de miercuri spre joi, abia ieri dimineata fiind semnate actele de transfer, pentru suma de 400.000 de euro, aproximativ 20 de miliarde de lei vechi. Imediat dupa ce contractul jucatorului a fost trimis la Liga pentru inregistrare, Ilijoski s-a urcat intr-un avion cu directia Scotia, acolo unde echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau efectueaza cel de-al doilea cantonament al verii. „Tocmai ce-am vorbit cu Nelutu, mi-a spus ca este foarte multumit de lot si de felul in care se pregatesc baietii. Cred ca mai avem nevoie doar de un mijlocas central si incheiem cu transferurile. In rest, sintem acoperiti, avem cate doi jucatori pe fiecare post (…). Nu mai conteaza suma cu care l-am adus pe Ilijoski, oricum sunt stors definitiv”, a comentat in binecunoscutu-i stil patronul George Copos.

Rapid i-a achizitionat pana acum pe Milisavlevici, Abrudan, Albut, Renan, Ilijoski si Goga. Ultimele doua tinte sunt Ianis Zicu si Costin Lazar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger