AcasăSPORTRapid a castigat amicalul cu campioana Poloniei - VIDEO

Rapid a castigat amicalul cu campioana Poloniei – VIDEO

Rapid Bucuresti a castigat primul meci disputat in turneul din Estonia. Giulestenii au trecut, cu 2-0, de Wisla Cracovia, campioana en-titre din Polonia.

 

Cu deja clasicul sistem 4-3-3, trupa lui Razvan Lucescu a controlat jocul cu Wisla in primele 60 de minute ale meciului, dar a avut mari probleme pe final, cand polonezii au fost aproape sa revina pe tabela de marcaj.

Dupa o prima ocazie ratata de polonezi, sut al lui Sobolewski putin pe langa poarta, jucatorii Rapidului au pus stapanire pe meci si au deschis scorul in minutul 13, cand Grigorie a inscris cu un sut in forta, dupa o pasa venita de la Roman.

Herea a trecut pe langa 2-0 in minutul 33, cand a trimis putin pe langa poarta adversa, cu o superba lovitura cu capul. Roman nu a gresit tinta in ultimul minut al primei reprize, mijlocasul venit de la FC Brasov punctand pentru 2-0 cu un sut din apropiere.

Deac a fost si el aproape de a marca, in startul reprizei secunde, dar sutul sau din lovitura libera a fost retinut de portarul polonezilor.

Wisla a dominat partida in ultima jumatate de ora, polonezii punandu-l serios la incercare pe Dani Coman. Goalkeeperul Rapidului s-a opus in extremis la suturile lui Iliev (59) si Paljic (76) si a fost ocrotit de soarta la reluarea cu capul a lui Genkov din minutul 81, cand mingea s-a dus putin pe langa poarta.

Pentru giulesteni urmeaza un nou meci amical disputat impotriva unei campioane. Vineri, de la ora 17.00, trupa lui Razvan Lucescu da piept cu RC Genk, campioana Belgiei.

Razvan Lucescu a inceput cu Dani Coman – Cretu, Marcos Antonio, Burca, Bozovic – Roman, Alexa, Grigorie – Sburlea, Cassio, Herea. Pe parcurs au mai intrat Oros, Ezequias, Nicolae Grigore, Iulian Apostol, Deac si Pancu.

[youtube]8A4IP05kYJc[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger