AcasăSPORTRapid a castigat amicalul cu Austria Viena

Rapid a castigat amicalul cu Austria Viena

Rapid Bucuresti a obtinut a doua victorie consecutiva in cantonamentul din Austria, giulestenii impunandu-se, cu 2-1, impotriva formatiei Austria Viena.

 

Dupa succesul obtinut, cu 1-0, impotriva campioanei Israelului, Maccabi Haifa, Rapid Bucuresti a obtinut o noua victorie la limita, 2-1 cu Austria Viena, ocupanta locului al treilea la finalul ultimului sezon din Austria.

Giulestenii au controlat jocul in mare masura si si-au creat numeroase ocazii de a marca, mai ales in prima repriza. Grigorie a fost aproape de a deschide scorul, in minutul 6, cu o reluare din apropiere. Deac a marcat primul gol al meciului in minutul 13. Atacantul care apartine de Schalke 04 a punctat cu un lob de zile mari.

Deac (17), Surdu (29, 36), Grigorie (36) si Cassio (37) au trecut pe rand pe langa gol, iar Alexa a ratat cea mai mare ocazie a reprizei in minutul 41, cand reluarea sa cu capul a lovit bara transversala a portii vienezilor.

Repriza a doua a fost deschisa de golul reusit de Sburlea in minutul 57. Atacantul venit de la FC Brasov a punctat cu o lovitura cu capul din apropiere, dupa o centrare venita de la Roman.

In ultimele minute ale meciului si-a facut aparitia pe teren si Daniel Pancu, unul dintre cei mai iubiti jucatori de la Rapid. Veteranul giulestenilor a fost de doua ori aproape de gol, Pancu intinzandu-l serios pe portarul austriecilor cu doua suturi de la distanta.

Pancu a fost imitat de Nacer Barazite, marea vedeta a lui Austria Viena. Fostul jucator de la Arsenal nu a ratat tinta si a marcat, in minutul 87, golul de onoare al austriecilor cu un sut senzational de la 30 de metri.

Razvan Lucescu a inceput cu Dani Coman – Cretu, Oros, Burca, Ezequias – Grigorie, Alexa, Iulian Apostol – Surdu, Cassio, Deac. Pe parcurs au mai intrat Straton, Sburlea, Roman, Marcos Antonio, Nicolae Grigore, Bozovic, Herea, Pancu, Alex Ionita, Daescu si Martin.

author avatar
Cristi Ionita
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger