AcasăSPORTRamane cum am stabilit: Ai contract cu Anamaria Prodan, vii la Steaua!

Ramane cum am stabilit: Ai contract cu Anamaria Prodan, vii la Steaua!

Anamaria Prodan controleaza in present clubul Steaua

Campioana Romaniei are probleme nerezolvate in compartimentul ofensiv, dar pentru 2014 se orienteaza tot spre jucatori veniti pe filiera sotiei antrenorului Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan controleaza in present clubul Steaua

Italianul Piovaccari si-a facut bagajele si asteapta doar un semn din partea Sampdoriei pentru a se prezenta la antrenamente, in timp ce Nikolici si Costea sunt pusi pe lista de transferuri. Ramasa doar in grecul Kapetanos, Steaua trebuie sa se intareasca serios in ofensiva daca intr-adevar tinteste titlul 25. Numai ca ultimele vesti din Ghencea nu sunt deloc imbucuratoare pentru fani. Antrenorul Laurentiu Reghecampf anunta ca vrea sa dea lovitura in 2014 cu  necunoscutul Mihai Roman II (21 de ani), de la Sageata Navodari, fotbalist care are o singura calitate: este impresariat de Anamaria Prodan! „Eu cred ca Mihai va fi atacantul de care are nevoie nationala Romaniei!”, merge mai departe tehnicianul „ros-albastrilor”.
Tot ca o mare speranta a fost adus la Steaua si Doru Bratu, fundas dreapta cu anturaj dubios. In doi ani, n-a evoluat decat in trei partide!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger