AcasăSPORTRaliul Maramureşului provoacă victime pe bandă rulantă, printre piloţi: încă 2 accidente!

Raliul Maramureşului provoacă victime pe bandă rulantă, printre piloţi: încă 2 accidente!

raliul-maramuresului-accidentRaliul Maramureşului provoacă victime pe bandă rulantă, printre piloţi: încă 2 accidente! Sursa foto: Antena 3

Raliul Maramureşului, care s-a desfăşurat în acest weekend, a fost presărat cu evenimente neplăcute. Mai multe echipaje au avut de suferit din cauza carosabilului umed.

După ce, sâmbătă, echipajul Bogdan Marișca-Sebastian Itu a fost implicat într-un accident, ieșind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic, şi duminică au avut loc astfel de episoade.

A intervenit SMURD-ul

Duminică, alte 2 accidente au dat emoţii organizatorilor şi spectatorilor, pe etapa specială de la Codru Butesii.Pilotul şi copilotul implicaţi în primul accident au fost scoşi de salvatori dintre fiarele maşinii.

A intervenit elicopterul SMURD pentru a-i duce la spital pentru evaluare, după ce au fost descarceraţi de către echipajul ISU. Maşina s-a dat de câteva ori peste cap pe câmp şi a lovit un podeţ, dar datorită echipamentului de protecţie, şoferul şi copilotul s-au ales cu leziuni minore.

La nici 700 de metri de primul eveniment rutier, a avut accident şi un echipaj cu o maşină înmatriuculată în Ungaria. Din cauza unor probleme tehnice, la o curbă, ei au ieşit din decor, au trecut printre mai mulţi copaci şi s-au oprit într-un imobil.

Din fericire nu au suferit răni şi nu a fost necesară transportarea la spital, potrivit Antena 3.

Reamintim, sâmbătă, echipajul Bogdan Marişca/Sebastian Itu a fost implicat într-un accident la Raliul Maramureşului, ieşind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic. Ambii sportivi sunt în afara oricărui pericol, dar copilotul a fost transportat la UPU Baia Mare pentru mai multe investigaţii, fiind conştient şi cooperant.

author avatar
Andrei Ștefan
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger