AcasăSPORTRafael Nadal recunoaște că nu mai poate ține pasul cu tenisul

Rafael Nadal recunoaște că nu mai poate ține pasul cu tenisul

Rafa Nadal a fost pus în situația de a rămâne acasă, deoarece simte că nu mai poate performa.

El spune că a luat decizia „dificilă” de a se retrage de la Indian Wells, deoarece nu este încă „pregătit să joace la cel mai înalt nivel”.

Câștigătorul a 22 de titluri de Grand Slam a fost dat peste cap de când a suferit o accidentare musculară la Brisbane, în ianuarie 2024.

El urma să-și marcheze revenirea vineri într-un un meci din prima rundă la BNP Paribas Open, împotriva canadianului Milos Raonic.

Cu toate acestea, spaniolul în vârstă de 37 de ani a făcut o postare pe una dintre rețelele sale de socializare, în care a anunțat că nu este în stare să concureze.

Este foarte trist că trebuie să mă retrag din acest turneu uimitor de la Indian Wells”, a spus el.

Toată lumea știe cât de mult iubesc acest loc și cât de mult îmi place să joc aici. Acesta este și unul dintre motivele pentru care am venit foarte devreme în deșert să mă antrenez și să încerc să fiu pregătit.

Am muncit din greu, m-am antrenat și toți știți că am făcut un test în acest weekend, dar nu mă simt pregătit să joc la cel mai înalt nivel la un eveniment atât de important.

Nu este o decizie ușoară, dar nu pot să mă mint pe mine însumi și nici pe miile de fani.

Vă voi simți lipsa și sunt sigur că turneul va fi un mare succes.”

Nadal a fost înlocuit în tabloul de către indianul Sumit Nagal, numărul mondial 101.

author avatar
Mihail Ioan
745 afisari

7 COMENTARII

  1. A ajuns un fomist care ia banii minjiti de singe ai arabilor si se prostitueaza pentru doi bani de la Netflix.

  2. Nadal, are aceeasi virsta cu Nole Djokovici.De ce Nole e in cea mai buna forma iar Nadal nu mai poate fatza in tenisul de azi? Sa existe cv. care sa faca diferentza? Sa fie vb. De serul minune pe care Nadal si la capsat?

    • Bineinteles ca da. Nadal promotor vax si toate wokismele. A fost favorizat si elogiat toata viata pt ca este spaniol. Si talentat, insa nu de la talemt a fost atat de promovat si iubit ci datorita privilegiului. Vesticii se uita la Europa de Est precum se uitau americanii albi la cei de culoare. Ei bravos ca le-a ajuns domnia din urma, de destepti ce sunt s-au capsat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger