AcasăSPORTRafael Nadal, OUT de la Australian Open, după un meci electrizant cu...

Rafael Nadal, OUT de la Australian Open, după un meci electrizant cu Stefanos Tsitsipas (VIDEO)

Rafael NadalRafael Nadal a fost învind în sferturi la Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas.

Rafael Nadal, numărul doi mondial, s-a oprit în sferturi la Australian Open. Stefanos Tsitsipas a obținut o victorie spectaculoasă, după ce fusese condus de spaniol cu 2-0 la seturi.

Tsitsipas a furnizat marea surpriză de până acum de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, reușind să întoarcă scorul în timpul meciului.

Rafael Nadal a condus cu 2-0 la seturi (6-3,6-2). Schimbarea s-a produs în tiebreakul setului al treilea, set pe care Tsitsipas l-a câștigat (7-6(4)). De acolo a pornit cursa de urmărire, una care părea ireală contra unui adversar precum Nadal.

Grecul a dus confruntarea în decisiv (6-4), scrie Digi Sport, iar în setul al cincilea a câștigat mult mai ușor game-urile de serviciu. Stefanos Tsitsipas s-a impus după un meci de patru ore şi cinci minute, scor 3-6, 2-6, 7-6 (7/4), 6-4, 7-5.

„Sunt efectiv fără cuvinte, nu pot să descriu ceea ce s-a întâmplat pe teren, tenisul meu cred că vorbește de la sine despre asta, este un sentiment incredibil. Am fost emoționat la începutul partidei, nu știu ce s-a întâmplat după setul doi, parcă am zburat ca o pasăre, totul a mers de la sine. Este un sentiment de nedescris, a fost ceva deosebit.

M-am concentrat mult pe a fi calm, cred că am reușit să îmi păstrez echilibrul interior, nu am reușit să fac asta în alte meciuri așa că este important pentru mine acest lucru. Vreau să acord mare parte din meritul acestei victorii tatălui meu pentru că el a fost alături de mine și a rămas calm în momentele cruciale”, a transmis grecul, după meciul cu Rafael Nadal.

În semifinale, el va evolua cu Daniil Medvedev (Rusia), locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4.

author avatar
Andreea Vlad
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger