AcasăSPORTRafa Nadal, în „război” cu Cristiano Ronaldo

Rafa Nadal, în „război” cu Cristiano Ronaldo

Anunțul oficial a venit și este sub forma unei declarații de război – Rafael Nadal își deschide un hotel în Gran Via, din Madrid, și intră în competiție directă cu Cristiano Ronaldo!

Starul tenisului mondial a decis să-și extindă afacerea sub marca Zel, companie pe care o deține împreună cu Melia. Grupul Zel-Melia are în plan să inaugureze și alte hoteluri, în Mexic, Punta Cana și Tossa de Mar.

Problema e că în Madrid s-a făcut cam aglomerat pe această piață. Iar asta a spus-o chiar CEO-ul Melia, asociatul lui Nadal.

El a recunoscut că va izbucni un „război” între Nadal și Cristiano Ronaldo pentru a atrage clienți. De ce a deschis spaniolul un hotel în centrul Gran Via din Madrid? Pentru că fix acolo are unul și C.Ronaldo – stabilimentul de lux „Pestana”.

CR7 a investit în 13 milioane de euro

Spaniolul Rafa Nadal investește milioane într-un hotel de lux uriaș, cu 10 etaje și 168 de camere.

Pentru un stabiliment similar, Cristiano Ronaldo a cheltuit 13 milioane de euro. La Pestana Gran Via Madrid, angajații lui CR7 beneficiază de contracte pe termen nelimitat și asigurare medicală gratuită.

Însă, bazându-se pe sutelele de milioane de euro din cont, Nadal nu s-a ferit să intre în competiție cu CR7. Hotelul tenismenului promite să nu dezamăgească pe nimeni, asigură Nadal.

Recent, spaniolul a devenit ambasadorul tenisului în Arabia Saudită, o decizie dur criticată de jurnaliști și fani, care consideră că „Rafa” este interesat doar de bani. În plus, se insistă pe ideea că Riadul încalcă drepturile omului.

Deși pare a fi o competiție acerbă, Nadal și Ronaldo sunt parteneri într-o altă afacere: este vorba despre restaurantul Toto, unde, alături de cei doi sportivi, personalități precum Pau Gasol, Rudy Fernandez și Enrique Iglesias au ajutat la dezvoltarea și promovarea acestui brand.

Restaurantul cu specific italian se află în Paseo de la Castellana, din Madrid, în apropiere de Tatel, un alt restaurant deschis de Nadal în capitala Spaniei, în 2014.

author avatar
Mihail Ioan
1.020 afisari

2 COMENTARII

  1. Banii plini de singe din Arabia Saudita nu au miros pentru scarpinatorul in fund, dopatul Nadal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger