AcasăRecomandariRaducioiu, facut de „Cacao”: Antreneaza pe pile!

Raducioiu, facut de „Cacao”: Antreneaza pe pile!

Echipa nationala sub 17 ani a Romaniei a fost umilita pe teren propriu de reprezentativa similar a Moldovei, scor 1-3, intr-un meci amical disputat la Mogosoaia.

aducioiu este acuzat de Adrian Matei ca antreneaza nationala fara sa merite

Golul „tricolorilor” antrenati de Florin Raducioiu a fost marcat de Harald Fridrich, in minutul 5, in timp ce pentru oaspeti au inscris Vadim Guliceac (min.12), Veaceslav Podlisnic (min.52) si Ion Cioca (min.72). Din „11-le” juniorilor nu a lipsit vedeta Ianis Hagi, fiul celui mai mare fotbalist roman din istorie. La finalul jocului, Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ingrijorat: „Acest rezultat scoate in evidenta situatia dezastruoasa a fotbalului romanesc.

Adrian Matei

Ne-a batut pe propriul teren o echipa care reprezinta o tara cu 10% din populatia Romaniei. Chiar daca a fost doar un amical, constat o lipsa de determinare care n-are ce cauta la nationala”. La randul lui, selectionerul Florin Raducioiu a declarat ca el vede partea plina a paharului: „Poate e mai bine asa, pentru ca infrangerea asta e un dus rece pentru toti“.
Un atac furibund a venit din partea fostului jucator Adrian Matei, supranumit „Cacao”, cel care l-a acuzat pe Raducioiu c-a ajuns selectioner pe baza unor pile: „Eu sunt neinvins la Liga a 3-a din martie, iar la U17 a venit pe pile Raducioiu, care, cu tot respectul pentru el, ne face de ris. El nu avea nici un fel experienta. La nivelul de juniori selectia nu a fost facuta corect in trecut si nu trebuie sa ne ascundem. Si acum mai sint problem”.

 

author avatar
National
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger