AcasăRecomandariRaducioiu, facut de „Cacao”: Antreneaza pe pile!

Raducioiu, facut de „Cacao”: Antreneaza pe pile!

Echipa nationala sub 17 ani a Romaniei a fost umilita pe teren propriu de reprezentativa similar a Moldovei, scor 1-3, intr-un meci amical disputat la Mogosoaia.

aducioiu este acuzat de Adrian Matei ca antreneaza nationala fara sa merite

Golul „tricolorilor” antrenati de Florin Raducioiu a fost marcat de Harald Fridrich, in minutul 5, in timp ce pentru oaspeti au inscris Vadim Guliceac (min.12), Veaceslav Podlisnic (min.52) si Ion Cioca (min.72). Din „11-le” juniorilor nu a lipsit vedeta Ianis Hagi, fiul celui mai mare fotbalist roman din istorie. La finalul jocului, Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ingrijorat: „Acest rezultat scoate in evidenta situatia dezastruoasa a fotbalului romanesc.

Adrian Matei

Ne-a batut pe propriul teren o echipa care reprezinta o tara cu 10% din populatia Romaniei. Chiar daca a fost doar un amical, constat o lipsa de determinare care n-are ce cauta la nationala”. La randul lui, selectionerul Florin Raducioiu a declarat ca el vede partea plina a paharului: „Poate e mai bine asa, pentru ca infrangerea asta e un dus rece pentru toti“.
Un atac furibund a venit din partea fostului jucator Adrian Matei, supranumit „Cacao”, cel care l-a acuzat pe Raducioiu c-a ajuns selectioner pe baza unor pile: „Eu sunt neinvins la Liga a 3-a din martie, iar la U17 a venit pe pile Raducioiu, care, cu tot respectul pentru el, ne face de ris. El nu avea nici un fel experienta. La nivelul de juniori selectia nu a fost facuta corect in trecut si nu trebuie sa ne ascundem. Si acum mai sint problem”.

 

author avatar
National
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger