AcasăRecomandariRadu Stefan la Manchester United!

Radu Stefan la Manchester United!

De la trecerea lui Adrian Mutu la Chelsea, in 2003, n-a mai avut parte fotbalul romanesc de transfer asemanator. Dupa 12 ani, un alt international roman este pe punctul de a semna cu un alt club legendar din Premier League.

Radu Stefan este liderul vestiarului lui Lazio

Radu Stefan joaca de sapte ani la Lazio Roma si se pare ca nu va intra si-n al optulea. Presa din Italia da ca sigura plecarea romanului la Manchester United, acolo unde olandezul Louis van Gaal cauta sa-si intareasca flancul stang al defensivei. „Managerul lui United il cunoaste bine pe Radu, fotbalist pe care a vrut sa-l aduca la Bayern, in urma cu cativa ani”, noteaza agentia „calciomercato.it”.
Capitanul lazialilor are avantajul de a putea evolua atat in banda, cat si in centrul defensivei, acolo unde Manchester United are numai variante de mana a doua: Jones, Evans, Smalling sau Blackett. Concluzia jurnalistilor italieni este ca „Lazio trebuie sa rezolve urgent prelungirea contractului lui Radu Stefan. Romanul este un jucator cheie pentru antrenorul Pioli, iar din iarna poate semna cu orice club fiindca intra in ultimele sase luni de contract. Cum negocierile cu Manchester United sunt demarate, oficialii de pe «Olimpico» cauta, deja, inlocuitor. Tintele sunt Tremoulinas, de la FC Sevilla, si Mario Rui, fundasul lui Empoli”. Pe „Old Trafford”, Radu Stefan ar avea sansa sa se lupte pentru cele mai importante trofee din fotbalul european; cu Lazio Roma, el a cucerit doar doua Cupe ale Italiei si o Supercupa.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger