AcasăSPORTRadu Drăgușin vorbește despre transferul de 30 de milioane de euro

Radu Drăgușin vorbește despre transferul de 30 de milioane de euro

Genoa cere nu mai puțin de 30 de milioane de euro pentru a-i da drumul lui Radu Drăgușin. Fundașul central face furori atât la echipa de club, cât și la națională. Întrebat în vacanța de Crăciun despre un posibil transfer, românul a declarat că nu se gândește deocamdată la acest aspect.

Deși echipe precum AC Milan, Newcastle si Tottenham se interesează de stopperul român, el susține că se simte foarte bine la „grifoni”.

Este un sentiment frumos să știi că ceea ce faci o faci bine, iar alte echipe remarcă acest lucru, dar pentru mine lucrul acesta nu este personal.

Scopul meu e să mă dezvolt cât mai bine la Genoa și să facem un campionat cât mai bun.

Pentru mine nu e greu să stau cu picioarele pe pământ. Eu sunt obișnuit de mic. Am jucat la juniori la Juventus, apoi m-am dus în Serie A, dar niciodată n-am avut scăpări foarte mari și nu cred că voi ajunge niciodată.

Eu nu am un model, dar pot să spun că am avut ocazia foarte mari de a juca alături de unul dintre cei mai mari jucători din lume la Juventus. Acest lucru cu siguranță mi-a dat niște modele pe care le-am avut în fiecare zi în față și am putut fura ceva de la fiecare.

Asta e firea mea. Eu nu sunt o fire vulcanică. Îmi place să fiu calm și cu picioarele pe pământ. Nu dramatizez”, a declarat internaționalul român.

Potrivit presei italiene, gruparea engleză Tottenham ar fi dispusă să plătească în această iarnă suma cerută de Genoa pentru a-l aduce pe Drăgușin. Problemele pe care englezii le au în apărare transformă dorința de a-l transfera pe român într-o adevărată nevoie, notează presa britanică.

author avatar
Mihail Ioan
273 afisari

2 COMENTARII

  1. E cel mai bun produs al actualei generatii de fotbalisti romani , serios , profesionist si cu perspective foarte mari sa intre in topul celor mai buni fundasi centrali din lume , a contat mult junioratul de la Juventus .

  2. Atalanta nu renunta , il are primul pe lista de transferuri , a oferit clubului Genoa deja 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Dragusin .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger