AcasăSPORTRadu Drăgușin, între Tottenham și Barcelona! Ultimele zile la Genoa

Radu Drăgușin, între Tottenham și Barcelona! Ultimele zile la Genoa

La 21 de ani, Radu Drăgușin este cel mai curtat fotbalist român al momentului. El ar putea ajunge la Tottenham chiar în acest weekend, atât de avansate sunt negocierile între cele două părți.

Jurnalistul englez Ben Jacobs susține că diferența dintre suma oferită de Spurs și cea dorită de Genoa ar fi de numai câteva milioane de euro. Tot el spune că „prețul final ar putea fi chiar sub 30 de milioane”.

Radu Drăgușin este considerat de mulți senzația fotbalului românesc din ultimii ani. Prestațiile sale impecabile din preliminariile Campionatului European, dar și partidele bune făcute la echipa de club l-au transformat într-o atracție pentru cluburi de renume din Europa.

Barcelona a pus deja banii pe masă pentru fundașul român. Chiar presa catalană a notat săptămâna asta că „oferta Barcelonei pentru Radu Drăgușin este de 30 de milioane de euro. Xavi îl vrea pe fundașul central care a fost revelația sezonului în Serie A”. Se pare, însă, că 30 de milioane nu e tocmai suma visată de „Gridoni”, care vor să încaseze minimum 35 de milioane pentru a semna actele de transfer!

Neînțelegerile financiare dintre Genoa și Barcelona, dar și nevoia disperată a managerului lui Spurs, Ange Postecoglou, de a avea un stopper puternic în lot, îl aduc pe tricoloriul nostru din ce în ce mai aproape de Tottenham.

Potrivit lui Ben Jacobs, „Drăgușin a devenit o prioritate la Tottenham, iar Ange Postecoglou joacă un rol important în această afacere. Jucătorul și-a dat acordul, a rămas doar ca Spurs și Genoa să se înțeleagă asupra sumei. E o mare posibilitate ca transferul să se facă în următoarele zile”.

author avatar
Mihail Ioan
534 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger