AcasăSPORTRadu Drăgușin, enervant de bun

Radu Drăgușin, enervant de bun

Radu Drăgușin i-a enervat la culme pe fanii lui Tottenham în ultima sa apariție, împotriva celor de la Manchester City.

Fundașul român a avut parte de cea mai bună prestație de când a fost transferat la Tottenham, dar cu toate acestea fanii au cerut imediat să fie dat afară!

Deși se luptau pentru a ajunge pe locul 4, care asigură participarea în Champions League, fanii lui Spurs își doreau să piardă meciul, doar doar să-i încurce pe rivalii de la Arsenal, aflați în luptă directă pentru titlu, cu City.

Când au văzut intervențiile de senzație ale lui Drăgușin, care și-a ferit echipa de gol în prima parte a meciului, fanii lui Spurs au luat foc și au început să scrie pe social media mesaje de genul „Reziliați-i contractul!” sau „Drăgușin, nu e momentul, frate!”

Cu toate că românul a făcut un meci excelent, nu a fost destul cât să-i țină piept trupei lui Guardiola, care s-a impus până la urmă cu 2-0.

Drăgușin a fost lăudat de toată presa britanică, ba chiar a primit cea mai mare notă dintre toți jucătorii de câmp, în urma partidei. Spurs-web.com l-a evaluat pe internaționalul român la 7.5, această notă fiind depășită doar de portarul Vicario, care a primit cu un punct mai mult.

Deși a participat la un meci sortit pierzaniei, prestația lui Radu Drăgușin este un pas uriaș în lupta sa de a prinde locul de titular în echipa lui Ange Postecoglou.

Și Edi Iordănescu ar trebui să fie fericit în urma acestui meci, deoarece asemenea minute de calitate jucate de tricolor vor conta enorm la Campionatul European din Germania din această vară.

În contextul în care majioritatea vedetelor naționalei României sunt rezerve la echipele de club, e foarte important faptul că Radu gustă din plin un meci la nivel mare.

author avatar
Mihail Ioan
662 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger