AcasăSPORTRadoi vrea sa mute Steaua la Pitesti

Radoi vrea sa mute Steaua la Pitesti

Radoi cauta cu disperare un stadion pe care sa poata juca regulat meciurile considerate „acasa”

Pauza competitionala prilejuita de meciurile amicale internationale a fost folosita de Mirel Radoi pentru a testa intr-un joc de verificare si potentialul fotbalistilor din lot mai putin folositi in turul campionatului.

Radoi cauta cu disperare un stadion pe care sa poata juca regulat meciurile considerate „acasa”

Astfel, Radoi si-a dus elevii la Pitesti, pentru un „amical” cu SCM, echipa prietenului Rica Neaga. A fost 1-0 pentru campioni, gratie reusitei lui Nicusor Stanciu. La finalul partidei, „principalul” ros-albastrilor a recunoscut ca se gandeste sa joace partidele considerate pe teren propriu in Trivale. „A fost o primire frumoasa, mi-a placut. Cum nu avem stadion pe care sa jucam, va trebui sa gasim unul. Din pacate, nu sunt foarte multe arene pe care putem sa evoluam si va trebui sa alegem. Avem Pitesti, Severin, vom vedea… Baza de aici e ok, acum ramane sa vedem daca luam decizia de a juca aici, la Pitesti. Vom stabili zilele viitoare!”, a declarat Radoi, care a incheiat cu un atac la adresa stelistilor din Bucuresti: „Suntem mai iubiti la Pitesti decat in Capitala, se si vede ca este un oras stelist!”.
Referitor la derbiul cu Dinamo, programat duminica, in Stefan cel Mare, Mirel Radoi anunta ca nu vor fi mari schimbari in „11-le” Stelei: „Nu cred ca o sa fie surprize in formula de start la meciul cu Dinamo. Acest amical a fost stabilit pentru ca n-am mai plecat de mult din Bucuresti si am avut o perioada cu doua antrenamente pe zi”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger