AcasăSPORTRadoi - un roman milionar printre arabi

Radoi – un roman milionar printre arabi

Mirel Radoi este apreciat de jurnalistii arabi pentru profesionalismul sau

Fostul international roman Mirel Radoi s-a inteles cu gruparea Al Arabi, din Qatar. A semnat doar pana in vara, dar cu posibilitate de prelungire pe inca un an.

Mirel Radoi este apreciat de jurnalistii arabi pentru profesionalismul sau

Pentru ce a mai ramas de jucat din sezonul curent, Radoi va fi platit cu 400.000 de euro. Prelungirea contractului pana in 2016 este conditionata de indeplinirea obiectivului, si anume salvarea de la retrogradare. In prezent, echipa antrenata intre iunie si decembrie 2014 de Dan Petrescu ocupa acum locul 10 in prima liga din Qatar, cu 18 puncte acumulate in 16 etape. Pana la sfarsitul sezonului mai sunt 10 runde de disputat. Daca Al Arabi va evolua si din toamna in „Liga Starurilor”, atunci Mirel Radoi va semna un nou acord, pe un an, cu un salariu net de 800.000 de euro. In total, ex-internationalul roman s-ar putea alege cu minimum 1,2 milioane (primele de joc si de obiectiv nu sunt incluse) dupa experienta din Qatar, ceea ce ar reprezenta probabil ultimul tun din cariera.
Presa araba a mai calculat si ca Radoi este unul dintre cei mai bogati straini care s-au perindat prin fotbalul din Golf. La 33 de ani, fostul capitan al Stelei a strans in jur de 15 milioane de euro, din salariile incasate de la Al Hilal (cinci milioane de euro in doi ani si jumatate), Al Ain (noua milioane) si Al Ahli (1,2 milioane).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger