AcasăSPORTRadoi, director tehnic fara licenta de antrenor!

Radoi, director tehnic fara licenta de antrenor!

Cu initialele MR trecute pe bluza, Mirel Radoi deja are apucaturi de mare antrenor

Doar la clubul patronat de Gigi Becali putea exista o asemenea anomalie. Sau tupeu, dupa cum sustin unii oameni de fotbal.

Cu initialele MR trecute pe bluza, Mirel Radoi deja are apucaturi de mare antrenor

Nu are licenta Pro, dar Mirel Radoi tocmai ce a fost instalat seful antrenorilor din staff-ul FCSB! Noul director tehnic al campioanei nici macar examenul de Bacalaureat nu l-a promovat (conditie obligatorie pentru a se inscrie la Scoala de Antrenori!), insa se viseaza la aceeasi masa cu Jose Mourinho si Luis Enrique, la intrunirile tehnicienilor care vor participa in Liga Campionilor.
Ca sa fenteze inca o data regulamentele din fotbalul romanesc, FCSB l-a numit antrenor principal pe italianul Massimo Pedrazzini, singurul posesor al licentei de antrenor din tot staff-ul tehnic. „Capitanul Stelei din deceniul trecut va ocupa functia de director sportiv si va conduce un grup de tehnicieni format, printre altii, din doi fosti jucatori importanti, Nicolae Dica si Daniel Oprita”, a fost anuntul postat pe site-ul oficial al clubului. Potrivit sursei citate, obiectivele lui Mirel Radoi sunt calificarea in grupele Ligii Campionilor si cucerirea tuturor trofeelor puse in joc pe plan intern.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger