AcasăSPORTRadoi, decis sa-si dea demisia dupa Steaua-Rosenborg 0-3

Radoi, decis sa-si dea demisia dupa Steaua-Rosenborg 0-3

Pentru Becali conteaza doar banii, nu si performanta

UPDATE: Conform gsp.ro, Radoi a fost convins de Gigi Becali sa renunte la ideea de a pleca din fruntea echipei steliste, in urma unei discutii avute de cei doi in cursul dupa-amiezii.

Tensiune in tabara stelista. Dupa aproape trei luni de cand ajunsese in Ghencea, ca antrenor, si 13 meciuri oficiale in care a fost in fruntea ros-albastrilor, cel mai recent fiind cel de seara trecuta, cu Rosenborg, pierdut de Steaua, Mirel Radoi a parut cat se poate de hotarat sa-si dea demisia.

De altfel, fostul jucator al Stelei si-ar fi anuntat intentia jucatorilor, la un antrenament desfasurat vineri, in conditiile in care suporterii i-au cerut sa faca acest pas, inca de la finele intalnirii de seara trecuta, scandand din tribunele stadionului.

Ramane de vazut daca intentia acestuia se va concretiza sau daca Radoi se va razgandi, in urma dicutiilor cu patronul stelist, Gigi Becali. Pentru ca, din cate a declarat afaceristul, pentru sport.ro, Becali ar vrea sa aiba o discutie cu Mirel Radoi, pentru a-l determina sa renunte la ideea de a demisiona din postura de antrenor principal al campioanei. „Nu il las. Dar nu pot vorbi cu el sa-l intorc, ca nu imi raspunde. Astept si eu”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citata.

Momentan, clubul ros-albastru nu a facut niciun anunt oficial in acest sens.

Va reamintim ca Steaua a pierdut, joi seara, cu 0-3, meciul tur din play-off-ul Europa League, disputat pe stadionul din Ghencea, dar si ca fostul jucator al Stelei a devenit conducator al staff-ului tehnic din Ghencea in iunie acest an.

sursa foto: Facebook/Mirel Radoi

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger