AcasăSPORTRadoi castiga 6 milioane de dolari pe an la Al Ain

Radoi castiga 6 milioane de dolari pe an la Al Ain

Radoi este fericit la Al Ain

Printul saudit Abdul Rahman bin Mussad a dezvaluit care este salariul fostului star de la Al Hilal, afirmand ca Mirel Radoi castiga de trei ori mai mult dupa transferul la Al Ain.

Radoi este fericit la Al Ain

De aici si calculele jurnalistilor din Golf, carora nu le-a fost greu sa inmulteasca doua milioane de dolari cu trei si sa ajunga la un venit net de sase milioane pentru Radoi! La aceasta suma se adauga bonusurile pentru performanta, care pot ajunge si la 50% din salariu. „Este greu sa concurezi cu cluburi mai bogate. De exemplu, Radoi castiga la Al Ain de trei ori mai mult decat avea la noi”, este declaratia surprinzatoare facuta de printul saudit Abdul Rahman bin Mussad.

Finul lui Gigi Becali s-a transferat de la Steaua la Al Hilal in 2009, iar dupa doi ani petrecuti in Arabia Saudita l-a urmat pe antrenorul Cosmin Olaroiu la Al Ain, in Emirate. Mirel Radoi este, in clipa de fata, cel mai bine platit fotbalist roman. Comparativ cu el, Cristi Chivu ia 2,7 milioane de dolari pe an de la Inter Milano, iar Adrian Mutu 1,3 milioane de la Ajaccio.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger