AcasăSPORTRadoi ar putea demisiona dupa dubla cu Rosenborg!

Radoi ar putea demisiona dupa dubla cu Rosenborg!

Stelistii au facut un zid de protectie in jurul antrenorului

Antrenorul Mirel Radoi are sanse minime sa prinda paltonul pe banca Stelei, dar deocamdata rezista eroic pe metereze.

Stelistii au facut un zid de protectie in jurul antrenorului

Campioana Romaniei continua sa inregistreze un start modest de sezon. Iar ultimul rezultat inregistrat de Chipciu si ai lui, 1-1 cu ASA Targu Mures, pe teren propriu, a incins si mai tare atmosfera. Desi antrenorul Mirel Radoi este finul sau, si l-a ajutat cu cheltuielile de la club, patronul Gigi Becali nu a mai putut inghiti un nou pas gresit al campioanei si a iesit la atac. L-a acuzat pe tehnician ca este prea bland cu jucatorii, ca nu stie sa tina vestiarul sub control si ca lipsa de experienta il tradeaza. Ba chiar a incercat sa il impuna pe George Tucudean in lot, lucru care l-a infuriat la maximum pe Radoi. Dupa semiesecul cu ASA, tehnicianul a fost gata sa-si dea demisia, fiind nemultumit de stilul lui Becali „de a spala rufele familiei in public”. Intors din drum de jucatorii, Mirel a solicitat, ieri, o intrevedere de urgenta cu nasul Becali. La capatul discutiilor purtate de cei doi s-a stabilit ca, cel putin pentru moment, antrenorul are castig de cauza. Radoi a refuzat sa-l reprimeasca pe Tucudean la echipa si a precizat ca nu mai mare nevoie de jucatori noi, chiar daca portarul Valentin Cojocaru a gresit la meciul cu Targu Mures. In schimb, Radoi a primit un ultimatum din partea lui Gigi Becali, avertisment care il pune sub presiune.

Gigi Becali este nemultumit de evolutia Stelei sub comanda lui Radoi

In cazul in care rateaza calificarea in grupele Europa League, Radoi este liber sa-si faca bagajele. Cu alte cuvinte, tehnicianul isi joaca postul la dubla cu Rosenborg Trondheim din play-off-ul EL.

A dat militaria jos din pod

Cu o singura victorie in ultimele opt meciuri oficiale, Mirel Radoi s-a saturat sa mai caute explicatii pentru pasi gresiti facuti de jucatori. Antrenorul fara licenta PRO si-a anuntat elevii, ieri dimineata, ca vor plati scump ultimele sincope, astfel ca le-a comandat acestora un cantonament all-inclusive. Stelistii au beneficiat de numai cateva ore libere dupa remiza cu ASA. Fotbalistii campioanei vor sta in cantonament cel putin pana dupa prima mansa a dublei cu Rosenborg Trondheim, de joi. Radoi considera ca numai in acest mod poate readuce echipa pe linia de plutire. Insa, exista posibilitatea ca perioada de cosmar a stelistilor sa se prelungeasca, avand in vedere ca, la numai trei zile dupa turul cu Rosenborg, urmeaza deplasarea de foc de la Craiova.

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger