AcasăSPORTRadoi, 4 milioane de dolari pe an ca sa nu plece la...

Radoi, 4 milioane de dolari pe an ca sa nu plece la echipa lui Olaroiu

Mirel Radoi are toate motivele sa zambeasca, in timp ce Olaroiu il asteapta la Al Ahli

Nu are fantezia lui Xavi, nici driblingurile „vrajitorului” Messi ori forta brand-ului „CR7”, insa Mirel Radoi ramane unul dintre cei mai apreciati jucatori din zona Golfului.

Mirel Radoi are toate motivele sa zambeasca, in timp ce Olaroiu il asteapta la Al Ahli

Prins la mijloc in razboiul dintre Al Ain si Cosmin Olaroiu, fotbalistul oltean devine jucator liber de contract in vara. Cand, teoretic, l-ar putea urma fara probleme pe mentorul sau la gruparea Al Ahli. Insa oficialii de la Al Ain nici nu vor sa auda de un asemenea scenariu, dreptu pentru care sunt dispusi sa-i ofere romanului un contract fabulos: patru milioane de dolari pe an ca sa semneze un nou angajament, valabil pana in 2016! Mirel Radoi (32 de ani) ar urma sa devina cel mai bine platit fotbalist roman, in prezent el castigand trei milioane de dolari pe sezon. „Suntem constienti ca Radoi e dorit de multe formatii, dar fiti siguri ca vom face un efort financiar sa-l pastram”, a declarat unul dintre conducatorii clubului Al Ain in presa din Emirate.

Cosmin Olaroiu

Revine pe teren in 2014

Accidentat saptamana trecuta la genunchiul drept, Mirel Radoi a primit o veste proasta din partea medicilor: va reveni pe teren abia in 2014! Afectiunea nu este una banala, perioada de recuperare fiind de sase saptamani. De remarcat ca fragilitatea genunchilor au reprezentat intotdeauna o problema pentru cariera lui Mirel Radoi, motiv pentru care a si ratat transferuri la cluburi mari din Europa.

Razvan Lucescu este aproape sa castige primul sau titlu de antrenor tocmai in Qatar

Razvan Lucescu uimeste Qatarul

Fostul antrenor al Rapidului are parte de un sezon fantastic in Qatar. Dupa 10 etape disputate in campionat, Razvan Lucescu este lider neinvins cu El Jaish, bifand trei egaluri si sapte victorii. Ultima a obtinut-o in weekend, 2-1 cu Al Gharafa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger