AcasăSPORTRachita: "Cer scuze Stelei. Regret nespus ce s-a intamplat cu Galamaz si...

Rachita: „Cer scuze Stelei. Regret nespus ce s-a intamplat cu Galamaz si cu Tatarusanu”

(foto: evz.ro)

Valeriu Rachita spune ca, imediat dupa suspendarea meciului Petrolul-Steaua, a vrut sa demisioneze, dar s-a razgandit dupa o discutie cu primarul si prefectul.

(foto: evz.ro)

Sunt uimit de faptul ca se vorbeste despre premeditare si este folosit numele meu. Eu, pe acest derbedeu nu l-am vazut niciodată in viata mea. Am stat azi-noapte intr-o discutie prelungita, pana la 4:00 dimineata, cu primarul Ploiestiului, cu Prefectul Prahovei si cu seful firmei de paza. Eu mi-am depus mandatul, insa am fost refuzat. Am vrut prin asta sa-mi asum intr-un fel responsabilitatea. Imi vine sa plec, sa dispar pentru ca nu inteleg de ce sunt atacat cand eu nu am nici o vina. Derbedeul a fost identificat, nu e din Paulesti, unde stau eu, ci din Bariera Bucuresti. Ce vina avem noi, Petrolul, cand am suplimentat, la solicitarea Jandarmeriei, cu 35 de oameni efectivul sterwarzilor tocmai pentru ca era un meci cu grad ridicat de risc?! Contractul cu firma Galant, cu care lucram de un an si jumatate, va fi reziliat si vom cere si daune pentru modul in care s-a actionat. Ne-au fost aduse prejudicii grave, sportive si de imagine”, a afirmat antrenorul principal al Petrolului.

„I-am rugat pe observator si pe arbitru sa-mi spuna de ce este suspendat meciul daca Jandarmeria tinea situatia sub control, dar mi-au raspuns ca intr-un asemenea caz doar comisiile Ligii mai pot decide. Cer scuze public Stelei pentru incidente si-mi pare nespus de rau pentru ceea ce li s-a intamplat lui Galamaz si lui Tatarusanu”, a mai spus Rachită.

Meciul Petrolul-Steaua, de duminica seara, a fost suspendat chiar inainte de pauza, la scorul de 0-2, dupa ce o fumigena l-a lovit in spate pe Tatarusanu si i-a provocat o rana deschisa. Cu cateva minute inainte, stelistul Galamaz fusese lovit cu pumnul de un suporter care patrunsese pe teren.

author avatar
Razvan Telegescu
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger