AcasăSPORTRachita ameninta ca scoate Petrolul din campionat

Rachita ameninta ca scoate Petrolul din campionat

Antrenorul ploiestenilor vede conspiratii „la nivel inalt” impotriva echipei sale. Fostul fundas stelist lasa sa se inteleaga faptul ca sefii LPF si FRF comploteaza pentru retrogradarea „gazarilor”.

Valeriu Rachita se considera si antrenor, si conducator la Petrolul

Dupa infrangerea cu „U”Cluj (scor 2-3), Valeriu Rachita a declarat ca ar putea retrage echipa din campionat din cauza arbitrajelor pe care le considera ostile. In viziunea „gazarilor”, arbitrul Radu Petrescu l-a eliminat eronat pe Apostu (minutul 54), la 2-1 pentru Petrolul, apoi a prelungit meciul cu 5 minute, dand astfel posibilitatea clujenilor sa marcheze golul victoriei.

„Cred ca ne retragem! O sa am o discutie si cu Primaria, pentru ca nu se mai poate. In prima etapa, am luat total aiurea o amenda de 300 de milioane, apoi inca 400 de milioane cu Rapid. Iar la Vaslui, ati vazut si voi ce a fost! O sa dam un comunicat in cateva zile, in care o sa spunem ca dam echipa Ligii, Federatiei, cui vrea sa o ia. Nu vorbesc in special de arbitrajul de la Medias. Cu Rapid, ne-a fost suspendat terenul pentru ca au aruncat giulestenii cu torte. Va rog sa ma credeti ca nu mai pot”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
157 afisari

2 COMENTARII

  1. bai calmati-l pe incapabilul asta nesuferit;pai bai leguma cum sa te lucreze ploiesteanu ala de la liga,lacheul lui mitica, cind doar prin aranjamentele lui ati ajuns aici?Mai bine retragete tu rachita -puta mica-ca cu echipa asta de pensionari n-ai cum sa ramii in liga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger