AcasăSPORTQue pasa, MOU?

Que pasa, MOU?

Mourinho se plange ca madrilenii nu alcatuiesc o echipa adevarata

Campioana en-titre a Spaniei traverseaza unul dintre cele mai slabe starturi de sezon din istorie, gruparea de pe „Santiago Bernabeu” inregistrand, sambata seara, a doua infrangere din primele patru etape, 0-1 in deplasare, cu FC Sevilla.

Mourinho se plange ca madrilenii nu alcatuiesc o echipa adevarata

Chiar daca „galacticii” au meci greu saptamana viitoare, in grupele UEFA Champions League, cu Manchester City, pe teren propriu, Mourinho a aruncat tot ce are mai bun in lupta de la Sevilla, dar elevii sai au avut o noua evolutie lamentabila.

Real este la opt puncte in spatele Barcelonei, dupa numai patru etape

Condusi inca din minutul 2, dupa reusita de senzatie a lui Trochowski, madrilenii au dominat steril partida, apropiindu-se rareori de poarta lui Palop. Mourinho si-a certat dur jucatorii la finalul partidei, reprosandu-le acestora ca par mai degraba o adunatura de figuranti care-i provoaca migrene, decat o echipa adevarata de fotbal. De altfel, Real este, deja, la opt puncte in spatele Barcelonei, dupa ce catalanii au facut scor pe terenul lui Getafe, 4-1, si tehnicianul portughez considera ca „galacticii” au sanse minime sa-si pastreze titlul cucerit daca vor evolua la fel de slab precum in primele patru etape.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger