AcasăSPORTPutem bate Slovacia!

Putem bate Slovacia!

Echipa Romaniei de Cupa Davis asteapta cu incredere duelul cu Slovacia

Jucatorii romani de Cupa Davis sunt optimisti inaintea partidei pe care o vor juca la sfarsit de saptamana, in statiunea Mamaia, impotriva echipei Slovaciei, meci decisiv pentru calificarea in barajul Grupei Mondiale.

Echipa Romaniei de Cupa Davis asteapta cu incredere duelul cu Slovacia

Capitanul nejucator Andrei Pavel s-a aratat incantat de tragerea la sorti, care l-a adus in primul joc pe Marius Copil (impotriva lui Norbert Gombos), cel mai valoros tenismen roman al momentului. „Este foarte important sa joace prima partida numarul unu de la noi. Am toata increderea in Marius, dar si in Adi Ungur, care intra in a doua partida. Pentru Ungur ar fi mult mai confortabil sa joace impotriva lui Martin Klizan daca scorul este 1-0 in favoarea Romaniei”, a spus Pavel. La randul lui, Adrian Ungur a spus ca este increzator in sansele sale, chiar daca slovacul Klizan sta mai bine decat el in clasamentul ATP: „Teoretic, Klizan pleaca cu prima sansa, este mult mai bine clasat decat mine, insa eu sunt increzator in fortele mele. M-am pregatit foarte bine si sper ca la sfarsitul meciului sa ies cu fruntea sus si sa dau peste cap pronosticurile”. Martin Klizan a declarat ca echipa Slovaciei va castiga cu 3-0 intalnirea de la Constanta, un scor mai mult decat optimist daca ne gandim ca, la dublu, Romania conteaza pe Florin Mergea si Horia Tecau. Primul a jucat semifinale la Wimbledon, iar ultimul a castigat titlul pe iarba londoneza!
Romania – Slovacia incepe vineri cu partida
dintre Marius Copil si Norbert Gombos, urmata de al doilea joc al zilei, intre Adrian Ungur si Martin Klizan. Sambata este programat duelul de dublu.

Un crocodil a tras la sorti meciurile Australia – Kazahstan

Australienii au folosit o metoda originala pentru a stabili ordinea meciurilor impotriva Kazahstanului, contand pentru sferturile de finala ale Cupei Davis: tragerea la sorti a avut loc la Crocosaurus Cove, un acvariu din Darwin, in nordul Australiei! Organizatorii au suspendat panouri cu numele jucatorilor deasupra unui bazin in care se afla un corocodil. Acesta a scos capul din apa si a inghitit bucata de carne de pui (foto) ce atarna sub unul dintre panouri, stabilind urmatoarea ordine a partidelor de vineri: Thanasi Kokkinakis – Mihail Kukuskin, Nick Kyrgios – Alexander Nedoviesov.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger