AcasăSPORTPuștiul Barcelonei care urmează drumul lui Meessi

Puștiul Barcelonei care urmează drumul lui Meessi

El este adolescentul de la Barcelona care pare că îi calcă pe urme întocmai lui Messi. A semnat deja cu Adidas, ceea ce îl transformă deja în superstar.

În 2006, un alt tânăr jucător din academia Barcelonei a semnat un contract cu Adidas. Acordul, evaluat la aproximativ 500.000 de dolari pe an, părea o investiție serioasă pentru un adolescent de 19 ani.

În final s-a dovedit a fi o afacere bună. Adolescentul acela era nimeni altul decât Lionel Messi.

Acum, 18 ani mai târziu, un alt absolvent La Masia a făcut același lucru. Lamine Yamal, atacantul Barcelonei, a semnat un acord pe termen lung pentru a fi una dintre imaginile brandului global de fotbal adidas. El va fi singurul jucător din lume care va purta exact ghetele lui Messi.

Deși acest lucru va aduce o presiune imensă asupra adolescentului, este un aranjament ideal pentru Balugrana. De la plecarea lui Messi, clubul catalan a dus lipsa unei vedete. Yamal, noua imagine Adidas, poate fi jucătorul care decide meciuri, dar care poate vinde și zeci de mii de tricouri.

Yamal a marcat cinci goluri și a dat patru pase de gol în toate competițiile în care a jucat, cifre care nu sar în ochi, dar superstarurile se întind dincolo de statistici. Este vorba despre calitățile fantastice și priza la public, pe care Yamal le are.

Puștiul spaniol pare să fie omul potrivit la momentul potrivit. Cu un stil de joc exploziv și plin de creație, Yamal este exact ce are nevoie Barcelona, în această perioadă în care arată probabil cel mai plictisitor joc din istoria recentă a clubului.

author avatar
Mihail Ioan
2.292 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger