AcasăSPORTPustai si-a anuntat familia ca se muta singur la Bucuresti

Pustai si-a anuntat familia ca se muta singur la Bucuresti

urtat cu insistenta de George Copos, profesorul de matematica de pe banca Gazului mai are o oferta si din partea gruparii Dinamo. Viitoarea destinatie o va cunoaste saptamana viitoare, dupa disputarea finalei Cupei Romaniei.

Cel mai probabil, Cristi Pustai il va inlocui pe Razvan Lucescu pe banca gruparii din Giulesti

Cristi Pustai inca nu s-a hotarat daca sa accepte sau nu propunerea lui George Copos de a prelua Rapidul. Tehnicianul formatiei Gaz Metan Medias asteapta sa discute cu finantatorul giulestenilor, dorind sa afle care sunt planurile acestuia in privinta echipei. Din cate se pare, profesorul de matematica vrea un contract doar pe doi ani, dar fara niciun obiectiv in primul sezon. Pana la atunci, sotia Cristina – si ea profesoara – si cei doi copii (Chris – 17 ani si Maia Hiperboreea – 7ani) au fost anuntati ca vor urma schimbari in viitorul apropiat: capul familiei se muta la Bucuresti, decis sa demonstreze si in Capitala ca are calitati de mare antrenor.

Constient ca Razvan Lucescu va pleca de la Rapid dupa finala Cupei, George Copos incearca sa rezolve in cel mai scurt timp problema noului staff tehnic. Cu toate ca liderii galeriei fac presiuni pentru reinstalarea lui Marius Sumudica pe banca, magnatul „Ana Holding” inclina spre matematicianul. Pustai nu este singurul nume important de la Gaz Metan dorit in Giulesti. Rapidistii vor demara negocierile si pentru atacantul Thaer Bawab, golgeterul echipei ardelene, cu 8 reusite in acest sezon. Fotbalistul iordanian si-a inceput cariera in 2004 la juniorii lui Real Madrid, trecand, ulterior, si pe la FC Barcelona B (13 meciuri si 3 goluri).

Are oferta si de la Dinamo!

De ultim moment a aparut si o oferta din partea gruparii Dinamo, adversara „alb-visiniilor” in finala de saptamana viitoare. „Cainii” asteapta sa vada cum termina sezonul Dario Bonetti si vor lua o decizie in privinta lui doar dupa disputarea meciului cu Rapid. In cazul unui esec, este de asteptat ca Bonetti sa fie indepartat de la echipa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger