AcasăSPORTPustai: „Sa vina pauza ca suntem obositi!”

Pustai: „Sa vina pauza ca suntem obositi!”

Rapidistii vor sa ia vacanta dupa patru meciuri oficiale pe 2015

Inaintea partidei de la Giurgiu, cu Astra, din etapa a 22-a, antrenorul Cristi Pustai afirma ca abia asteapta intreruperea campionatului, deoarece echipa sa …a obosit dupa patru meciuri jucate pe 2015!

Rapidistii vor sa ia vacanta dupa patru meciuri oficiale pe 2015

Neinvinsi in retur (doua victorii si tot atatea egaluri), giulestenii spera sa bifeze inca un rezultat pozitiv si pe terenul vicecampioanei, chiar daca tonusul echipei nu mai este acelasi ca la reluarea sezonului, cand s-au impus cu 1-0 in Ghencea. „Astra este o echipa in revenire de forma, dar noi speram sa ne pastram invincibilitatea si dupa aceasta deplasare (…) Asteptam etapa a 6-a, asteptam pauza, pentru ca la noi se va simti si o oboseala. Am avut programarea asta, luni la Medias, vineri cu Petrolul, iar acum jucam miercuri si sambata. E bine ca se intrerupe campionatul”, s-a plans antrenorul Cristi Pustai la conferinta de ieri.
Referitor la lupta pentru salvarea de la retrogradare, obiectiv tot mai accesibil pentru Rapid, fostul „principal” al Mediasului afirma: „Fata de contracandidate stam mai bine la rezultate directe. Pentru echipele din fruntea clasamentului nu mai este nici mirajul cupelor europene, pentru ca nu stiu cine va participa anul asta in cupe, pentru ele conteaza doar acele sume din drepturile tv. Dar sper ca si acelea sa fie un factor motivant pentru a face mai multe puncte. Noi mai avem meciuri cu echipele din fruntea clasamentului doar cu Dinamo si Targu Mures”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger