AcasăSPORTPustai: „Preiau Rapidul!”

Pustai: „Preiau Rapidul!”

Cristi Pustai vine sa predea lectii de fotbal rapidistilor

Rapidul intra in 2015 cu staff tehnic nou. Presedintele Dinu Gheorghe l-a convins pe Cristi Pustai sa preia echipa, aflata la finalul turului de campionat pe ultimul loc in clasament.

Cristi Pustai vine sa predea lectii de fotbal rapidistilor

Demis de ASA Targu Mures imediat ce s-a incheiat prima parte a sezonului, Cristi Pustai si-a gasit un nou loc de munca. Tehnicianul in varsta de 47 de ani se va muta in Capitala pentru a pregati Rapidul, „lanterna rosie” a campionatului. Chiar daca si-a dat acordul de principiu, Pustai inca nu a semnat actele cu gruparea giulesteana, „o simpla formaslitate”, dupa cum el insusi declara: „In principiu, totul este ok. Am discutat cu Dinu Gheorghe si ne-am inteles. Nu am semnat inca nimic, pentru ca trebuie sa mai stabilim cateva lucruri dupa Revelion”. In opinia lui Pustai, Rapidul va avea un viitor promitator daca toti termenii discutati cu Dinu Gheorghe vor fi respectati: „Este un proiect foarte interesant, care sa readuca Rapidul acolo unde a fost. Traditia si istoria o cer. Va fi o provocare mare pentru mine”.
Singura conditie pusa de fostul „principal” al ASA-ului a fost ca, pe 12 ianuarie, la reunirea lotului echipei Rapid sa fie prezenti minimum 14 jucatori: „La reunirea lotului vreau sa am cel putin 14 jucatori. Stiu ca acum situatia nu e prea roz la capitolul asta, dar trebuie sa se rezolve pana pe 12 ianuarie. Sa fie 14 jucatori, ca pe urma mai pot veni pe parcurs, dar trebuie sa am ce sa antrenez, sa am cu cine sa incep treaba! Dar sunt convins ca nu vor fi probleme in acest sens si ca voi imbraca treningul Rapidului la reunire”.
Cristi Pustai a lasat ASA Tg.Mures pe pozitia a 5-a a clasamentului, insa oficialii clubului tot l-au demis, pe motiv ca echipa n-a incheiat turul pe podium!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger