AcasăSPORTPuscaria il ingrozeste pe Marica

Puscaria il ingrozeste pe Marica

Internationalul Ciprian Marica este la curent cu ultimele evenimente din tara, legate de condamnarea lui Gigi Becali si judecarea „Dosarului transferurilor”. „Puscarie, puscarie, puscarie… foarte trist”, a comentat fotbalistul.

Marica duce grija oamenilor de fotbal tarati prin tribunale

Aflat in plin proces de recuperare dupa operatia suferita la meniscul piciorului drept, atacantul Ciprian Marica este cel mai activ fotbalist roman pe reteaua de socializare Facebook. In cea mai recenta postare a sa, jucatorul formatiei germane Schalke 04 deplange soarta oamenilor de fotbal romani: „Cartile, filmele si televizorul imi sunt cei mai buni prieteni in aceasta perioada. La cel din urma, insa, voi renunta pentru ca ma deprima ceea ce vad ca se intampla in tara mea. Puscarie, puscarie, puscarie. Intrebarea mai este doar cati ani si daca sunt cu suspendare sau cu executare… foarte trist”.

Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar pe 5 martie se va da verdictul si in „Dosarul transferurilor”, in care sunt anchetati opt oameni de fotbal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger